mamami 17.12.03, 21:34 Chciałabym poznać opinie użytkowników na temat tego wózeczka. Jestem zauroczona jego wyglądem choć na razie widziałam go tylko na zdjęciach w necie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamami Re: Quinny Freestyle 3 24.12.03, 23:15 Jeszcze raz podnoszę temat. Czy naprawdę nikt nie ma takiego wózeczka? Bardzo zależałoby mi na opinii na jego temt bo do najtańszych nie należy i nie chciałabym popełnić błędu w wyborze. Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: Quinny Freestyle 3 25.12.03, 21:38 hej my mamy fashion nie freestyle nad tym wyborem zawazylo to ze fashion mozesz przestawic przodem do siebie zeby dziecko widziec i wlozyc torbe spiow jak jest dzidzia malutka (zamiast gadoli) ogolnie jestesmy b. zadowoleni ale jest ciezki wiec jak masz schody to odradzam lub tak jak my niskie schody tak ze wciadam go nie wnosze a tak to nic do zarzucenia uzywamy go juz ponad rok. pzdr. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Quinny Freestyle 3 27.12.03, 00:20 Hej! Pomoglam kolezance sprowadzic taki wozek z Niemiec (kupilam w ebayu - niemieckim allegro; nowy za 189 euro). Wyslalam do POlski. Kolezanka jest zaczwycona (przed tem miala jakis wloski gleboki wozek, z ktorego byla nie zadowolona, potem Bebecara ze skretnymi duzymi kolami, ktorego nie znosila, a potem tego quinny). Teraz mowi, ze na nastepne dziecko, poprosi mnie o gondole do niego. MOwi, ze jak wozek to tylko i wylacznie TEN! Ja, choc mialam juz naprawde bardzo duzo wozkow, tego jeszcze sama nie przetestowalam Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Quinny Freestyle 3 27.12.03, 15:13 Hej pinik mój plan na zakup wózka jest taki sam, też mam zamiar go kupić w Niemczech na ebayu. Ja chcę od razu kupić z gondolą żeby móc używać go od początku. Muszę go tylko wcześniej gdzieś poodlądać na żywo, bo rzeczywiście troszkę przeraża mnie jego waga tym bardziej że mieszkam na drugim pietrze. Mam nadzieję że jeszcze odezwą się jakieś uzytkowniczki. Chciałam jeszcze zapytać o jedną rzecz. Jak sie ma sprawa ze składaniem go, czy jest to dość łatwe i czy zajmuje dużo miejsca po złożeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Quinny Freestyle 3 27.12.03, 21:29 Hej! Wozek sklada sie latwo. Wszystkie (chyba... a przynajmniej te, z ktorymi mialam do czynienia) trojkolowce nie skladaja sie na tak zupelnie plasko. Co do ciezaru, to ten Quinny nie byl jakos wyjatkowo ciezki. Paczka (ale kolka byly zdjete i sama spacerowka) tez byla dosc mala. Wiec wozek da sie zlozyc w razie potrzeby do naprawde malych wymiarow. Wozki z pompowanymi kolami sa ogolnie nie najlzejsze, bo same te kola juz troche waza. Ale tu zamiast czterech masz trzy! Super w tym wozku jest ruchome przednie kolo. To jest wg. mnie b. wazne. Moje wszystkie wozki (mam ich sporo) bez ruchomych kol stoja w piwnicy itd., a te z ruchomymi sa caly czas "w drodze". Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Quinny Freestyle 3 28.12.03, 15:42 Hej pinik. Ja też przetestowałam już kilka wózków z różnych firm, jako że spodziewam sie drugiego dzieciątka ale w sumie nie byłam tak do końca zadowolona z żadnego. Mam co prawda mały samochodzik ale mam zamiar kupić sobie jakiś drugi mały wózeczek, na początek jakieś podwozie do fotelika a potem pewnie parasolkę, które mam zamiar wozić w samochodzie. Pamietam że bardzo brakowało mi właśnie podwozia do fotelika dla pierwszego dziecka i do pasji doprowadzało mnie przekładanie śpącego dziecka do wózka albo noszenie ciężkiego forelika w rekach. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Quinny Freestyle 3 28.12.03, 19:27 Hej! Wiem, o czym piszesz! ja tez mialam podwozie do fotelika (maxi cosi citi z maxi taxi citi). A potem kupilam adapter do wozka, tak ze moglam na stelazu wozka wozic fotelik. Bylo to o wiele wygodniejsze rozwiazanie. Ale ten Quinny moze Ci nawet wejdzie do dosc malego bagaznika. Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Quinny Freestyle 3 29.12.03, 01:03 Co więcej foteliki Maxi Cosi pasują do wózków Quinny więc to byłby wybór optymalny. Cały czas tylko się głowię gdzie ja mam ten piekielny wózek zobaczyć na żywo, bo do Niemiec się na razie nie wybieram a z mojej prowincji to nawet nie bardzo wiem gdzie możnaby wyruszyć na poszukiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
bajakaja Re: Quinny Freestyle 3 02.01.04, 19:31 Witam serdecznie!!! Gdzie można znaleźć te wózki w Oświęcimiu lu okolicy to nie wiem, ale jeżeli masz samochód, albo będziesz przejazdem w Katowicach lub Krakowie to możesz je sobie spokojnie obejrzeć. Sklepy w Krakowie: 1. nie pamiętam nazwy sklepu, ale mieści się on na ul. Lubicz dosłownie na przeciwko dworca PKP, 2. "Baj" ul. Kalwaryjska Sklepy w Katowicach: 1. "Ene Due Rabe" ul. Wincentego Pola 4, 2. "Akson" ul. Ziołowa 47, 3. "Ala ma Kota" ul. Gen. Z.W. Jankego 59 I w innych miejscowościach: 1. Jaworzno: "Ono" ul. Słowackiego 1, 2. Chorzów: "Smyk" ul. Wolności 3. W Katowicach w Ene Due Rabe i w Ala ma kota napewno są wózki tej firmy, a także w Krakowie na przeciwko Dworca PKP, natomiast co do pozostałych sklepów to nie jestem pewna czy w dalszym ciągu prowadzą asortyment firmy Quinny (strasznie szybko się to wszystko zmienia). Życzę trafnego wyboru i miłych zakupów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Quinny Freestyle 3 03.01.04, 00:25 Sklep w Krakowie, ten obok dworca był swego czasu moim ulubionym sklepem ale jakiś czas temu odniosłam wrażenie że zmienił właściciela i zszedł na psy. Może teraz znowu coś się zmieniło. Dziękuje ci za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś