beata1974 13.07.09, 13:34 W którym benetonie w Krakowie jest dział dziecięcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina79 Re: Benetton Kraków 13.07.09, 14:41 Niestety tylko i wyłącznie w Rynku Gł. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Benetton Kraków 13.07.09, 15:50 dzięki za informację - jestem turystką która będzie musiała dać sobie radę z 2 dzieci komunikacją miejską na zwiedzenie rynku, wawelu itp - wybrałam tą opcję bo szukanie ulic, parkowanie i nie zgubienie się w tym mieście jak dla mnie to na razie graniczy z cudem a tak od strony nowej huty wsiądę do tramwaju 20 min i na miejscu w centrum,do tego kupię bilet na 72 godziny i zaoszczędzę sobie problemów z autem do którego musiałabym wracać przez pół miasta - byłam tam przypadkiem na rynku w benetonie w zeszłym roku ale mocno padało a mąż nosiła na rękach rocznego klopsa a starszy koniecznie chciał zobaczyć smoka Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Benetton Kraków 13.07.09, 19:23 No to udanych zakupów życzę )))))) Odpowiedz Link Zgłoś