Dodaj do ulubionych

Sukinsyny nie zaplacili

08.01.07, 17:45
Witam kobietki :) Mam nadzieje ze mnie nie usuniecie, a chociaz wpisuje sie do CUSNS-u, to uzalac sie nad soba w tym wypadku nie mam zamiaru. Chodzi raczej o Wasze wsparcie w sprawie odzyskania wyplaty (1 mies.) od agencji pracy. Cala sprawa moze sie okazac jakims nieporozumieniem, ale mimo wszystko prosze o podpore duchowa w celu wytrwania :D
Obserwuj wątek
    • ciociapolcia Re: Sukinsyny nie zaplacili 08.01.07, 21:51
      Podpieram. :)
      I polecam -
      www.pip.gov.pl/
      • ciociapolcia Re: Sukinsyny nie zaplacili 08.01.07, 21:52
        Aha, no chyba, ze zagramaniczna ta agencja...
        • myszonka1 Re: Sukinsyny nie zaplacili 09.01.07, 08:45
          może boo-boo- wpadnie? Ona chyba z zagramanicy? to moze podpowie.....Boo gdzie
          jestes ???
    • boo-boo Re: Sukinsyny nie zaplacili 09.01.07, 09:13
      Co to za agencja, gdzie ją wyczaiłaś, polska czy angielska, podrzuć jakieś
      szczegóły-oj przekręciarzy ci tu nie brakuje u mnie.

Nobody is a loooooooser
      • strahnawruble Re: Sukinsyny nie zaplacili 09.01.07, 13:56
        Dzieki za wsparcie, przepraszam ze nie wspomnialem ze agencja angielska jest, dzisiaj dzwonilem, ale gostek odpowiedzialny cos chyba na urlopach, poczekam jeszcze, ale jak sie nie odezwa za szybko to uderzam chyba do Employment Tribunal, w koncu nie samym powietrzem czlowiek zyje ? A przekreciarzy tutaj pod dostatkiem, mysla chyba ze jak wezna 'Polaczka' to ten bedzie cicho siedzial...

PS, W stopce cytat z niesmiertelnego 'Loser' Beck'a :)
      • strahnawruble Re: Sukinsyny nie zaplacili 09.01.07, 13:57
        Aaa, i jestem 'on' :D
        • rzaba10 Re: Sukinsyny nie zaplacili 09.01.07, 16:09
          Fju,fju!
          No i za co nas polakow tak nie lubia,co?
          a moze ta agencja to Staff Box?
          • strahnawruble Re: Sukinsyny nie zaplacili 09.01.07, 16:54
            Coyle. Mam nadzieje ze to tylko jakies nieporozumienie, chociaz jezeli tak, to
            powinni sie byli odezwac jakis czas temu. A ze pracowalem u nich tylko przez
            trzy tygodnie ale ciurkiem (mialem wolne tylko Boze Narodzenie), to nie
            odpuszcze.
            • boo-boo Re: Sukinsyny nie zaplacili 09.01.07, 17:10
              No to najwyższe wyrazy szacuneczku i sorki no i miło mi "ONEGO" poznać bo u nas
              tu laski przeważają, chociaż gdzieś też padła idea, że ja to mogę być onym
              również. No tak....poczekaj jak się gostek wyurlopuje i zaczynaj atak z
              wyjaśnieniem. Oni tu tak mają-jak polaczek i foreginer to może da się
              przekręcić, ale często tak bywa, że jak się nie chowa głowy w piasek i się
              tylko im pkaże jak swojego się dochodzi to oni z obawy przed starciem z literą
              prawa zwracają co mają oddać i nie robią ceregieli. Pzdr.
              • strahnawruble Re: Sukinsyny nie zaplacili 10.01.07, 13:14
                Witam Londynianke, za wyrazy wsparcia dziekuje i na pewno im nie odpuszcze, w koncu konto mi topnieje, a rachunki placic trzeba :) A ze Polak, to tym bardziej musi o swoje zawalczyc, bo nikt inny za niego tego nie zrobi. Przynajmniej dobrze ze tutaj bardziej szanuja prawo niz w naszym kraju. Pozdróweczki z GlasVegas
    • strahnawruble Re: Sukinsyny nie zaplacili 12.01.07, 12:39
      No to sprawa mam nadzieje zalatwiona. Tym razem wyglada na to, ze to nie agencja nawalila, tylko jakis posrednik w placeniu. Pozdrawiam i zycze wytrwalosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka