ap77 03.08.09, 22:07 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,6886659,Kroksy___buty__ktore_padly_ofiara_wlasnej_trwalosci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wszystko_gra Re: Dla milosniczek Crocsow! 03.08.09, 22:14 A my lubimy Mamy kilkanaście par w różnych kolorach Jeszcze sobie zimowe kupimy do tuptania w błotku i słocie Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Dla milosniczek Crocsow! 03.08.09, 22:56 kurcze intryguje mnie czy one sie sprawdza na zime? ja mam 2 pary letnich (smigam w nich od 2 lat i nic im nie jest, wiec cos w tym jest, ze nie kupje kolejncyh) Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: Dla milosniczek Crocsow! 03.08.09, 23:34 Może najładniejsze nie są ale mają swój urok Mnie intrygują szczerze mówiąc a i praktyczne są niemiłosiernie i cholernie wygodne jak na takie "zwykłe" kapcie. Nie umiem ich kupować na wprzedażach "na zapas";-( Podobnie jak ubrań i innych bucików. Zawsze się obawiam że dzieciaki "przeskoczą" rozmiar co niestety często się zdarza i trudno mi określić jaki będą miały za rok...kiedy wyprzedawali kolekcję zimową Crocs to miałam wielką ochotę na zakupy...ale już teraz wiem że pomyliłabym się o numer...dzieciakom "przeskoczyła" nóżka;-( Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Dla milosniczek Crocsow! 04.08.09, 01:42 troche przesady w tym artykule ... ze crocsy sa wieczne i kupujac jedna pare nastepona juz nie bedzie potrzebna. Crocsy ciagle wprowadzaja do oferty nowe modele ( nawet na wysokim obcasie )poza tym tak naprawde to i crocsy troche sie niszcza, moje np, po sprzataniu po remoncie i koszeniu trawy troche sie "przebarwily" dodatkowo dzieciom tez kupuje sie przeciez nowe buty, bo np. urosla im stopa. Wiec o zastoj w dochodach producenta crocsow nie martwilabym sie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Dla milosniczek Crocsow! 04.08.09, 07:18 Po crocsach moich dzieci widac, ze mozna je zniszczyc. Moja corcia mocno "zjechala" przody. Sa wyraznie jasniejsze. Niemniej jak najbardziej jeszcze do uzytkowania, bo swoich walorow nie stracily. Tez bym sie nie obawiala o dochody firmy, bo z cala pewnoscia kupie sobie jeszcze jakis model w przyszlym roku + nowe rozmiary dla dzieci. Teraz musialam synkowi zmienic. Dla siebie mam na razie 2 modele, w tym 1 niedostepny w Polsce. A szkoda, bo jest b. udany. No i to sa najwygodniejsze moje buty! Ecco, ktorych zakupilam niedawno 2 pary, niestety, nie umywaja sie do Crocsow. Zaluje, ze je kupilam, bo sa strasznie niewygodne. Po 1 zalozeniu mam ich dosc. W przypadku Crocsow nie mam nawet takich mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Dla milosniczek Crocsow! 04.08.09, 11:10 Tak przy okazji zapytam - czy Croksy nie spadają ze stop wąskich, o niskim podbiciu? I ja i dzieci takie mamy, a te buty wydaja mi się taaakie szerokie. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Dla milosniczek Crocsow! 06.08.09, 10:34 Trudno mi odpowiedziec na Twoje pytanie... Wydaje mi sie, ze mam waska stope, Crocsy z niej nie spadaja. Pewnie pytasz o ten "podstawowy" model - Cayman. Rzeczywiscie sa szerokie, ale to nie przeszkadza w ich noszeniu. Trzeba po prostu zmierzyc, jak kazde inne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Dla milosniczek Crocsow! 04.08.09, 13:41 U nas Crocsy sa na wyjścia do ogódka - na kazde inne wyjście - sandały. Zupełnie inaczej trzymaja stopę. Do moich ukochanych ecco nic sie nie umywa Dlatego Crocsów ja i dzieci mamy po jednej parze - różnyuch kolorów nie planuje kupowac Odpowiedz Link Zgłoś
linka4 Re: Dla milosniczek Crocsow! 04.08.09, 13:28 Ja miłośniczka nie jestem, bo raczej mnie nie stać, żeby wydać tyle kasy na takie klapki, ale też nie jestem z tych co "nienawidzą". Więc juz jest pierwsza rzecz nieprawdziwa w artykule Poza tym podobaja mi sie. Owszem nie ubrałabym ich do wszystkiego jak niektórzy to robią. A co do finansów to chyba lekka przesada, przecież dzieciom się kupuje przynajmniej co roku nowe buty. Poza tym widziałam balerinki, japonki, kozaki. Klapek też maja rózne wzory, więc co to za gadanie o monotonii? Odpowiedz Link Zgłoś
caitala Re: Dla milosniczek Crocsow! 05.08.09, 21:08 A ja jestem na świeżo po spływie kajakowym, na którym crocsy model mary jane sprawdziły się na 150% Nosiłam je w deszcz i słońce, na plażę, do wody i do lasu. Normalnie objawienie! Odpowiedz Link Zgłoś