patatajowa 11.08.09, 21:03 witam, czy ten berecik jest z obecnej kolekcji czy z ubiegłego sezonu??. byłam dzisiaj w h&M i było troche nowych czapek, troche z ubiegłego roku a tych wcale.czy juz się rozeszły czy jest szansa ze jeszcze będą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grabasik Re: *berecik z h&M* 11.08.09, 22:24 To tegoroczna kolekcja. Było niedawno pytanie w sprawie ceny tego beretu. We wrocławskich H&M są w sprzedaży. Do kompletu są też rękawiczki z uciętymi palcami i kapturkiem do nałożenia na końcówki palców Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: *berecik z h&M* 11.08.09, 23:52 Ja też chciałam go kupić ale w h&m w Arkadii już nie ma (byłam w ubiegły czwartek). Większość pewnie jest na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: *berecik z h&M* 12.08.09, 09:41 dzięki, tak myślałam ze pewnie wszystkie wymiotło na all a nie zapytałam czy jest szansa ze jeszcze będą w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re:a czy bywają wogóle ocieplane... 12.08.09, 13:46 ...ogrodniczki dla chłopców w h&m? w rozmiarze 98-104? kilka lat temu kupowałam tam sztruksowe ogrodniczki na podszewce dla starszej córki, śliczne i praktyczne na jesień. czy dla chłopców też takie robią? Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re:a czy bywają wogóle ocieplane... 14.08.09, 09:32 po ile są te bereciki w H&M? Odpowiedz Link Zgłoś