iwonapa 12.08.09, 18:39 kupić sobie bluzkę w bon prix, ale nigdy tam nie kupowałąm i nie znam nikogo, kto mógłby mi doradzić, więc liczę na was. Jak jest z jakościa tych ubrań? I czy bawełna to taka porządna, czy raczej z tych cienkich, "chińskich"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tebacha Re: Chcę 12.08.09, 18:45 Z tych, które kupiłam sobie (bawełna) jestem zadowolona. Mężowi też kupiłam tam koszulki i są rewelacyjne. Nie zmieniły się po praniu, kolory zachowane już długo. Ale rzeczy dla dzieci mają bardzo kiepskiej jakości! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonapa Re: Chcę 12.08.09, 19:12 Dzięki za odpowiedż. Dla dzieci nie kupuję, bo są już w takim wieku, że muszą przymierzyć i zaakceptować. Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: Chcę 12.08.09, 19:13 całkiem przyzwoite, jak ci nie będa odpowiadać to przeciez odeślesz. Tylko uważaj na rozmiarówkę - trochę zawyżona Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Re: Chcę 12.08.09, 21:04 Ja lubię Bon Prix, a jak mi coś nie podejdzie, to odsyłam. Kasę zwracają niemal od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
iska202 Re: Chcę 12.08.09, 22:38 kupiłam dwie bluzki. rozmiar zawyrzony mają o jeden rozmiar. jakość nie jest najgorsza, ale rewelacji też nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 To nie chciej :-) 14.08.09, 18:57 W zeszlym roku zamowilam sobie sukienke i pasek. Zamowienie zrobilam jakos na przelmie pazdziernika i listopada-wzielam pod uwage czas dostawy. Sukienka miala byc na sylwestra...doszla akurat na styk, rozmiar zawyzony, zamiast M dostalam L, jakosc materialu tragiczna....aha a tego paska to nigdy nie dostalam, mial przyjsc w drugiej paczce...tlko po co mi sukienka bez paska, skoro chcialam do kompletu??? Odradzam, chociaz nawet moj starszy brat z dziewczyna zamawiali i akurat byli zadowoleni. Z Bon Prix jak z bucikowo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwonapa Re: Chcę 14.08.09, 17:08 Zawyżony rozmiar? czyli jak noszę 40 to mam kupić 42? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_nina Re: Chcę 14.08.09, 18:42 w odległej przeszłości zdarzyło mi się popełnić błąd zakupu w bon prix jakiś 2 czy 3 rzeczy - jakość dla mnie fatalna, źle skrojone. Od tamtej pory unikam zakupów w wynalazkach typu bon prix czy inne quelle. Odpowiedz Link Zgłoś