mamka22 23.03.04, 14:00 Dziewczyny, czy słyszała może która czy jest szansa na dłuzszy macierzyński po wejściu do unii??? Taka wiadomośc ucieszyła by chyba nas wszystkie. Mamka22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kags Re: dłuższy macierzyński po wejściu do UE 23.03.04, 14:38 hehe, niestety nie ma szans... w tym i w wielu innych czesciach zycia UE niewiele zmieni na "+". niedawno byl tu podobny watek. Odpowiedz Link Zgłoś
martulinek Re: dłuższy macierzyński po wejściu do UE 23.03.04, 15:47 Nie wydaje mi się, jestem prawnikiem, niedawno weszła nowelizacja przepisów prawa pracy i poza paroma kosmetycznymi zmianami dotyczącymi uprawnień pracowników - rodziców (typu ojcowie na macierzyńskim), nic się w kwestii dłuższego urlopu nie zmieniło. Nie ma na co liczyć. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
mamka22 Re: dłuższy macierzyński po wejściu do UE 25.03.04, 09:51 Słuchajcie, a co myslicie o nowej ustawiee o swidczeniach rodzinnych, która ma wejśc w zycie 1 maja???? Czy dobrze ja zrozumiałam,że wróci zasiłek porodowy??? Czy to tylko dla najuboższych?? Szkoda, że rząd ma nas, czyli młode i przyszłe matki głęboko w ..... Co wy na to?? Mamka 22 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia9641 Re: dłuższy macierzyński po wejściu do UE 25.03.04, 09:56 Z tego co wiem, to chyba tylko dla najuboższych Odpowiedz Link Zgłoś