26.09.10, 16:09
Witam.
Mam pytanie. Od 3 dni mam uciążliwy kaszel, np od 6 rano do 9, kaszle można powiedzieć non stop, 2 tygodnie temu podczas badania wyszło , że skróciła mi się szyjka i tak teraz się zastanawiam czy ten kaszel może spowodować dalsze skracanie się szyjki? Wiem , że nie jesteście lekarzami , ale mój gin jest na urlopie, nie odbiera telefonów, a ja się zaczęłam niepokoić, może któraś z Was ma doświadczenia w tej kwestii i może przechodziła podobną sytuację.
Z góry dziękuje za odpowiedź.

Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Pytanie 26.09.10, 17:59
      jaki jest wiek Twojej ciąży?
      • best-agulina Re: Pytanie 26.09.10, 18:23
        O Przepraszam , zapomniałam napisac najwazniejszego , jestem w 26 tygodniu.
        • czekolada85 [...] 26.09.10, 19:53
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • magotka11 Re: Pytanie 26.09.10, 22:12
      Skracanie szyjki powodują skurcze a nie kaszel. A bierzesz coś na ten kaszel? byłaś u kekarza? Jest taki dobry syrop homeopatyczny Stodal, który można brać w czasie ciąży.
    • truscaveczka Re: Pytanie 27.09.10, 08:35
      Kaszel po wstaniu z łózka może świadczyć o infekcji zatok - czy pojawia się też wydzielina w nosie?
      • best-agulina Re: Pytanie 27.09.10, 14:55
        Dziękuje za odpowiedź. Byłam dzisiaj u internisty, dał mi kilka syropów i tyle, mam nadzieje że mi szybko przejdzie, boli mnie całe podbrzusze od tego kasłania.
        Kataru dużego nie mam, tzn. nie jest uciążliwy, prawie tak jak bym go nie miała, tak więc to na pewno nie zatoki...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka