filejbolka 24.04.04, 14:22 Pilnie potrzebuję namiarów na lekarzy ze Szpitala Wojewódzkiego w Olsztynie! Czy przyjmują tylko prywatnie? Dajcie znać dziewczyny.Gdzie ich można znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milinka Re: Olsztynianki!!! 24.04.04, 15:08 Witam! Tak się skałada że ja chodze do lekarza z tego szpitala i jestem bardzo zadowolona- polecam. Możesz do niego zadzwonić dr Przybyłowicz 602-306-977, przyjmuje prywatnie :Wyszyńskiego 6/40. Jesli masz problem to dzwoń bez krępacji, przyjmie Cię nawet jeśli nie przyjmuje w gabinecie. Pozdrawiam Dana Odpowiedz Link Zgłoś
filejbolka Re: Olsztynianki!!! 24.04.04, 15:14 Dzięki! Czy orientujesz się ile kosztuje u niego wizyta? Będę wdzięczna...A czy może orientujesz się jeszcze o prywatną praktykę lekarzy ze Szpitala Miejskiego, dokładnie chodzi mi o dr Mariaka. Czy jest ktoś kto by mi go polecił, lub odradził???? Odpowiedz Link Zgłoś
milinka Re: Olsztynianki!!! 24.04.04, 15:19 Ten lekarz jest dość drogi wizyta 70 zł wiem że przyjmuje też w szpitalu na patologi ciąży ale nie wiem czy mozna tak z ulicy się dostać do tej poradni. Jeśli chodzi o szpital miejski to niestety nie znam, mam nadzieję że Ktoś Ci podpowie i doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kattkak Re: Olsztynianki!!! 24.04.04, 17:29 polecam dr Eliszewskiego z Wojewódzkiego. Przyjmuje prywatnie i na " Kasę Chorych" - w poradni na Dworcowej. Prowadził moją zagrożoną ciążę i się udało. Tel. kom. 0 604 425 589. Odpowiedz Link Zgłoś