07.01.12, 08:58
hej dziewczyny i juz po wszystkim moja dzidzia byla za slaba i wczoraj poronilamsad lekarz powiedzial ze wogole sie nie rozwijalo dzieciatko i tak bym nie uratowala na szczescie nie musialam byc czyszczonasadale widok okropnysadnawet mnie nie bolala brzuch tylko lekko pobolewal poszlam pod prysznic i wszystko wy;ecoalosadnikomu nie zycze takiego przezyciasadpozdraiwam
Obserwuj wątek
    • princessa.of.persia Re: :(( 07.01.12, 09:05
      Straszne sad( Bardzo Cie wspolczuje.
      Mam nadzieje ze nastepnym razem Ci się uda!
      • gosiapatrycja Re: :(( 07.01.12, 09:26
        Współczuje ci. Trzymaj się dzielnie. Następnym razem na pewno się uda.
        • lumierin Re: :(( 07.01.12, 10:51
          Bardzo współczuję
    • petit_tresor Re: :(( 07.01.12, 11:51
      Biedna sad Strasznie mi przykro.
      Ale nie poddawajcie się, następnym razem się udasmile
    • od.czasu.do.czasu Re: :(( 07.01.12, 16:37
      Ja zdążyłam złapać to w rękę jak poleciało i żałuję.
      Głowa do góry !!
    • basiulka999 Re: :(( 07.01.12, 22:18
      wejdź na forum "poronienie", tam wszystkie dziewczyny są po przejsciach. ja też przez to przechodziłam. Widok niesetey koszmarny, wspomnienia też. Daj sobie czas na łzy, zal i rozpacz. Ja niesetety byłam czyszczona ale na szczęście miałam dwóch chłopców którzy na mnie czekali w domu.
      Trzymaj się.
    • z_oe Re: :(( 08.01.12, 08:22
      Bardzo mi przykro ): Przytulam ):
    • kotkowa Re: :(( 09.01.12, 15:10
      Przykro mi bardzo sad potrzeba czasu, żebyś to zaakceptowała. Nic nie mogłaś zrobić, tak się czasem dzieje sad
    • kasiek-kd Re: :(( 09.01.12, 15:35
      po 2 tyg czekania i NIC-NIE-ROBIENIA
      (o sorki, po półtora tyg. od poczatku krwawienia napisałaś post na forum)
      nie dziwię sie, ze poroniłaś sad
    • natka87-8 Re: :(( 10.01.12, 10:25
      bardzo ci wspolczuje i rozumiemsad ja "urodzilam" do toalety po kilku godzinach silnych skurczow.bylo to 2 miesiace temu, a dzis znow chce dzidzie. daj sobie czas na placz, rozmowe z kims bliskim, bo najgorsze to udawac ze nic sie nie stalo. to bylo twoje dziecko i jak kazda matka masz prawo do zaloby i smutku. trzymaj sie cieplo.
    • natka87-8 Re: :(( 10.01.12, 10:28
      zeby forumowiczki mnie nie zjechaly ze kilka godzin mialam skurcze i nic nie zrobilam, to dodam ze dzien przed poronieniem zglosilam sie do lekarza z plamieniem, a tam dowiedzialam sie ze zarodek jest martwy od kilku dni. poronienie juz sie wtedy zaczelo
      • 4lasica Re: :(( 14.01.12, 22:51
        Nie zwracaj uwagi na zlosliwe forumowiczki. Oby nie musialy przezywac tego co ty. Nikomu tego nie zycze. Takie osoby nie rozumieja ze czasem nie da sie nic zrobic i niczego powstrzymac. Skad pewnosc, ze gdybys zglosila sie wczesniej to to by cos zmienilo? Moze to bylo puste jajo plodowe jak kiedys w moim przypadkua moze wada serduszka albo jeszcze cos innego? Przy takich wadach leki podtrzymujace nic nie dadza! Karzdemu najlatwiejj jest oceniac, zamiast wesprzec na duchu. Nie bierz sobie do serca takich komentarzy. 3mam za ciebie kciuki. Zobaczysz ze nastepnym razem sie uda smile
    • mad-25 Re: :(( 15.01.12, 07:58
      Powiem Ci szczerze że niestety ale czas leczy rany , ja poroniłam między dziećmi, po synku którego już miałam, poroniłam w 7 t.c a w szpitalu przeżyłam katusze ..stało się to we wrzesniu 2007 roku a w marcu 2009 urodziłam zdrową dużą dziewczynkę. Powiem szczerze że niestety pewne rzeczy trzeba poprostu przeżyć, nie da sie inaczej. Ja długo dochodziłam do siebie, nikt z rodzininy tego nie rozumiał gadali głupoty któych się słuchać nie chciało....., tutaj na forum gazetowskim jest forum Poronienie bardzo swego czasu mi pomogło.
      • yvona73pol Re: :(( 15.01.12, 13:40
        Bardzo mi przykro, trzymaj sie i to prawda, ze czas leczy rany kiss
    • oczekujacamummy Re: :(( 15.01.12, 14:33
      Bardzo mi przykro sad trzymaj sie mocno!
    • gosbi Re: :(( 15.01.12, 17:44
      Straszne przezycie, bardzo ci wspolczujesad Przechodzilam do trzy razy zanim sie udalo. Dzis czekam na synka ktory urodzi sie w marcusmile. Badz dzielna i nie poddawaj sie. Trzymam kciuki!!smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka