little_dream 21.07.04, 15:03 dajcie znać co sądzicie o opiece lekarskiej tego ginekologa, moja koleżanka miała prowadzoną przez niego ciążę i jest b. zadowolona, podobno b. zaangażowany i służący pomocą... pozdrawiam Mamusie i Brzusie i czekam na Wasze opinie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkostki Re: dr Lipa - Wołomin 21.07.04, 23:01 Witam Nie mogę posłuzyc precyzyjnymi informacjami, ale właśnie wróciłam ze szpitala wołomińskiego z ktg i miałam krótki kontakt z doktorem Lipą. Zrobił na mnie wrazenie profesjonalisty, ale chyba nie jest zbyt wylewny. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
asg27 Re: dr Lipa - Wołomin 22.07.04, 13:57 Witam. Jestem pod opieką dr. Lipy razem z Oleńką (23 tydz.) od samego początku tj. jeszcze tuż przed poczęciem. jestem bardzo zadowolona z tego lekarza. A dodam, że moja ciąża jest od początku ciążą wysokiego ryzyka z tytułu mojej choroby reumatologicznej. Dr. Lipa jest naprawdę super fachowcem, rzeczowy, dokładny, jeżeli potrzeba wysyła do dobrych specjalistów z Warszawy (niestety prywatnie, bo hodze do niego na prywatne wizyty), wszystko wytłumaczy a w dodatku z niesamowitym poczuciem humoru. W razie jakichkolwiek niepokojących mnie objawów - dzwonię i zawsze otrzymuje pomoc. Byłam pod opieką wielu ginekologów również z AM i żaden nie odpowiadał mi tak jak ten! Mam nadzieję, że będę mogła rodzić w Wołominie pod jego opieką (chociaż dla bezpieczeństwa jeżdżę również do doc. na Karową - tak dla zabezpieczenia sobie porodu w tym szpitalu w razie przed terminowych powikłań). Naprawdę gorąco polecam tego doktora! Odpowiedz Link Zgłoś