mijuli1 27.07.04, 10:04 Sama dostałam od e-mam. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Lekarz zmniejszył dawkę i tym sposobem został 1 kartonik bez 4 tabletek. Kto potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joolanta Re: oddam duphaston 27.07.04, 10:12 chetnie przyjme, napisz: joolanta@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: oddam duphaston 27.07.04, 10:12 Ja się zgłaszam! Jutro idę na wizytę, też pewnie będę mieć zmniejszoną dawkę, ale sama mam już końcówkę to będzie jak znalazł. Gdyby mi zostało solennie obiecuję, że sama dam tutaj podobny post. Właśnie ostatnio myślałam, jak bardzo super jest to forum, Duphaston jest tak drogi, a mnie udało się już zdobyć parę opakowań od różnych dziewczyn! Górą samopomoc kobieca ) Adres wysłałam Ci na Twój priv gazetowy. Marzek Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: oddam duphaston 27.07.04, 10:14 No cóż... napisałam posta i okazało sie, że spóźniłam się o parę sekund... Skoro ja już coś dostałam od dziewczyn, niech pójdzie do poprzedniczki, zresztą była pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: oddam duphaston 27.07.04, 12:06 Szkoda dziewczyny, że mam tylko jeden kartonik. Joolanta faktycznie była pierwsza... Jeśli rezygnujesz na jej korzyść, to prześlę do niej. Joolanto, wyślij mi na adres gazetowy ( mijuli1@gazeta.pl ) swoje namiary. Jeśli jeszcze ktoś potrzebuje duphaston, niech spróbuje napisać post "przyjmę duphaston" - ja tak zrobiłam i emamy odezwały się. Dostałam 3 kartoniki. Odpowiedz Link Zgłoś