Dodaj do ulubionych

Gdzie szukać porady.

IP: *.play-internet.pl 06.01.16, 20:15
Dzień dobry, proszę o pomoc i poradę gdzie szukać pomocy dobrego specjalisty psychologa psychoterapeuty w Rzeszowie. Będę wdzięczna za pomoc.
jestem w samotnej ciąży i sama nie daje sobie rady z nową rzeczywistością, rozpacz i samotność paraliżują mnie każdego dnia. Bardzo się boję, że mój stan odbije się niekorzystnie na dziecku. Ponadto jeśli teraz jest tak źle boję się że po porodzie wpadnę w depresję poporodową.
Obserwuj wątek
    • justyna_dabrowska Re: Gdzie szukać porady. 07.01.16, 14:47
      SZanowna Pani, sprawdzę nasze kontakty i postaram się dać znać jak najprędzej. Serdecznie pozdrawiam, Justyna Dąbrowska
    • justyna_dabrowska Re: Gdzie szukać porady. 07.01.16, 15:53
      Polecam Dominikę Włodarczyk, tel 510664566., mozna się na mnie powołać, pozdrawiam
      JD
    • Gość: przyszła mama Re: Gdzie szukać porady. IP: *.play-internet.pl 07.01.16, 18:55
      bardzo dziękuję za informację.
    • nik31 Re: Gdzie szukać porady. 14.01.16, 19:14
      Witam. Poszukuję terapeuty dla mojej siostry. Jest w 5 miesiącu ciąży. Ma złe samopoczucie . Po zrobieniu badań ( w szpitalu )lekarze stwierdzili , że jest to wynikiem stresu i emocji. Będę wdzięczna za kontakt do terapeuty w Chełmie (woj. lubelskie) lub w Lublinie.Pozdrawiam
      • anna_zarzycka Re: Gdzie szukać porady. 22.01.16, 16:02
        Witam, przepraszam, że tak długo to trwało - kontakt, który polecam w Chełmie to Anna Bielesza tel. 606 282 065 (siostra może powołać się na mnie), strona internetowa - www.psychterapeuta-chelm.eu
        Pozdrawiam serdecznie. Anna Zarzycka
    • Gość: m.m Re: Gdzie szukać porady. IP: *.unknown.vectranet.pl 22.07.19, 11:56
      Dzień dobry, pilnie szukam terapeuty, który zajmuje się kobietami w ciąży w Radomiu lub w Warszawie. Będę wdzięczna za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka