Dodaj do ulubionych

Pomóżcie :-(

04.09.13, 09:12
Witajcie! Pisze do was z takim oto problemem, więc tak 11 sierpnia miałam okres wpolzylam z mężem w dni płodne, to jest 23 i 25 sierpnia od 30 sierpnia ból w podbrzuszu bolące piersi temp 37 stopni podwyższona, 2 wrzesnia zrobiłam pink test wyszły 2 kreski z tym ze jedna bladziutka ledwo widoczna wczoraj powtórzyłam test (bobo test) wynik negatywny, okres mam dostać 9 września czy mogę być w ciąży? Proszę o poradę sad wiem ze te wątki juz były ale ja odchodze od zmysłów juz sad
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: Pomóżcie :-( 07.09.13, 21:25
      Poczekaj choc do pierwszego dnia miesiaczki. Mozesz byc w ciazy, ale nie musisz...
      • madzia123mz Re: Pomóżcie :-( 08.09.13, 15:07
        niestety 7 wrzesnia zaczelam plamic na brazowo w nocy zaczelam krwawic... chyba juz nie ma na co liczyc....
    • karolina_dyrek Re: Pomóżcie :-( 13.11.13, 14:36
      Jeśli test wyszedł negatywny uważam, że nie masz o co się obawiać smile Zresztą możesz poczytać sobie ciekawy artykuł o objawach ciąży:

dziewiatymiesiac.pl/dieta-w-ciazy/jak-rozpoznac-objawy-ciazy-w-pierwszych-tygodniach/
      Pozdrawiam !
    • 3loki Re: Pomóżcie :-( 20.11.13, 14:40
      na pewno nie jestes w ciazy . brak miesiaczki moze wynikac z roznych innych czynników

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka