Dodaj do ulubionych

Lekarze z Wołomina

06.09.04, 22:49
A może znacie jakiegiś lekarza z wołominskiego szpitala który przyjmuje w
Warszawie, słyszałam ze to świetny szpital tylko nie wiem jak się tam dostać
Obserwuj wątek
    • ikw1 Re: Lekarze z Wołomina 07.09.04, 19:25
      a moze jednak...
      • asg27 Re: Lekarze z Wołomina 08.09.04, 08:31
        cześć. ja polecam dr. Lipę. Pracuje w szpitalu w Wołominie, niestety chyba nie
        przyjmuje w Warszawie. Ale 4 dni w tyg przyjmuje w przychodniach: w Ząbkach,
        Zielonce i Wołominie. Chodzę do niego prywatnie i jestem bardzo zadowolona.
        Moja ciąża od początku jest ciążą wysokiego ryzyka i dr. Lipa bardzo rzeczowo
        się nami zajął i szczęśliwie jesteśmy już w 30 tyg. Po za tym, iż podchodzi
        bardzo indywidualnie do pacjentki, ma duże poczucie humoru, kieruje do
        odpowiednich specjalistów w W-wie (jeżeli jest taka potrzeba). Jak coś niepokoi
        można dzwonić do niego i albo coś doradzi albo zaraz umawia się z pacjentką. No
        i nie zdziera tyle kasy co lekarze z Warszawy. A pacjentek ma zawsze bardzo
        dużo. Jeżeli chcesz więcej informacji lub kontakt tel. do niego - proszę o
        kontakt na priva asamel@wp.pl.
        pozdrawiam
        Aga i Oleńka
        • asiulek7 Re: Lekarze z Wołomina 08.09.04, 08:45
          Moją ciążę również prowadził dr Lipa. Bardzo sympatyczny człowiek z poczuciem
          humoru. W gabinecie stara się rozluźnić atmosferę. Można pytać o wszystko i
          uzyskać odpowiedź. Pacjentek ma b. dużo. Dzwonić można o każdej porze. Ogolnie
          jestem zadowolona, chociaz były 2 zgrzyty (ale o tym na priva). Moje kumpele
          też są zadowolone. Nie przyjmuje w Warszawie.
          Pozdrawiam (asiulek7@gazeta.pl)
          Asia & Paulinka (17.10.2003)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka