ikw1 06.09.04, 22:49 A może znacie jakiegiś lekarza z wołominskiego szpitala który przyjmuje w Warszawie, słyszałam ze to świetny szpital tylko nie wiem jak się tam dostać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asg27 Re: Lekarze z Wołomina 08.09.04, 08:31 cześć. ja polecam dr. Lipę. Pracuje w szpitalu w Wołominie, niestety chyba nie przyjmuje w Warszawie. Ale 4 dni w tyg przyjmuje w przychodniach: w Ząbkach, Zielonce i Wołominie. Chodzę do niego prywatnie i jestem bardzo zadowolona. Moja ciąża od początku jest ciążą wysokiego ryzyka i dr. Lipa bardzo rzeczowo się nami zajął i szczęśliwie jesteśmy już w 30 tyg. Po za tym, iż podchodzi bardzo indywidualnie do pacjentki, ma duże poczucie humoru, kieruje do odpowiednich specjalistów w W-wie (jeżeli jest taka potrzeba). Jak coś niepokoi można dzwonić do niego i albo coś doradzi albo zaraz umawia się z pacjentką. No i nie zdziera tyle kasy co lekarze z Warszawy. A pacjentek ma zawsze bardzo dużo. Jeżeli chcesz więcej informacji lub kontakt tel. do niego - proszę o kontakt na priva asamel@wp.pl. pozdrawiam Aga i Oleńka Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek7 Re: Lekarze z Wołomina 08.09.04, 08:45 Moją ciążę również prowadził dr Lipa. Bardzo sympatyczny człowiek z poczuciem humoru. W gabinecie stara się rozluźnić atmosferę. Można pytać o wszystko i uzyskać odpowiedź. Pacjentek ma b. dużo. Dzwonić można o każdej porze. Ogolnie jestem zadowolona, chociaz były 2 zgrzyty (ale o tym na priva). Moje kumpele też są zadowolone. Nie przyjmuje w Warszawie. Pozdrawiam (asiulek7@gazeta.pl) Asia & Paulinka (17.10.2003) Odpowiedz Link Zgłoś