monika.turlej 26.11.04, 11:28 Czy ktoś mógłby polecić sklep z dobrymi jakościowo i w miarę tanimi mebelkami dla dzieci w Warszawie i okolicach oraz z ubrankami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kariba Re: MEBELKI DLA DZIECKA 26.11.04, 11:37 Mogę Ci polecić sklep/hurtownię w Warszawie z ubrankami i akcesoriami dla dzieci. Jest tam dość dobry wybór ale niestety nie jest zbyt dobrze wyeksponowany. Musisz wiedzieć co cię na daną chwilę interesuje i poprostu prosisz panią aby Ci pokazała jakie rodzaje np pajacyków w roz. 62 mają. Ceny są wg mnie bardzo konkurencyjne. Dla przykładu body które widziałam w smyku za 18.50 tam kosztuje 10 zł. Bawełniane pajacyki już po 16, 14 zł. Mają swój sklep internetowy adres www.tomi.pl Strona i sklep internetowy jak dla mnie nie jest zbyt ciekawa i dobra ale przejechać się do tego sklepu na Radzymińską warto. Jak wejdzesz na tę stronę to znajdziesz tam dokładny adres i info jak dojechać.Co do mebelków to ja kupuję dla synka w Ikei bo tam jest dość tanio i w miarę dobra jakość. Pozdrawiam i udanych zakupów dla dzieciaczka życzę kariba Odpowiedz Link Zgłoś
joasia20 Re: MEBELKI DLA DZIECKA 26.11.04, 11:53 ja mogę polecić sklep w al. jerozolimskich na wysokości skrętu do Michałowic, sklep nazywa się "Maluszek" jest po prawej stronie jadąc od centrum w stronę pruszkowa, najpierw jest taki dość duży "szklany" budynek z meblami a zaraz obok w takim niskim budyneczku jest sklep dla dzieci, trzeba przejechać przez światła i zaraz za światłami jest wjazd w podwórko. Sklep z zewnątrz wygląda mało ciekawie natomiast w środku jest duży wybór wszystkiego i przegląd różnych firm i różnych cen, od pieluszek, kosmetyków przez ubranka i wszelkie akcesoria do mebli włącznie, polecam asia 38 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś