Dodaj do ulubionych

MEBELKI DLA DZIECKA

26.11.04, 11:28
Czy ktoś mógłby polecić sklep z dobrymi jakościowo i w miarę tanimi mebelkami
dla dzieci w Warszawie i okolicach oraz z ubrankami.
Obserwuj wątek
    • kariba Re: MEBELKI DLA DZIECKA 26.11.04, 11:37
      Mogę Ci polecić sklep/hurtownię w Warszawie z ubrankami i akcesoriami dla
      dzieci. Jest tam dość dobry wybór ale niestety nie jest zbyt dobrze
      wyeksponowany. Musisz wiedzieć co cię na daną chwilę interesuje i poprostu
      prosisz panią aby Ci pokazała jakie rodzaje np pajacyków w roz. 62 mają. Ceny
      są wg mnie bardzo konkurencyjne. Dla przykładu body które widziałam w smyku za
      18.50 tam kosztuje 10 zł. Bawełniane pajacyki już po 16, 14 zł. Mają swój sklep
      internetowy adres www.tomi.pl Strona i sklep internetowy jak dla mnie nie jest
      zbyt ciekawa i dobra ale przejechać się do tego sklepu na Radzymińską warto.
      Jak wejdzesz na tę stronę to znajdziesz tam dokładny adres i info jak
      dojechać.Co do mebelków to ja kupuję dla synka w Ikei bo tam jest dość tanio i
      w miarę dobra jakość. Pozdrawiam i udanych zakupów dla dzieciaczka życzę kariba
      • joasia20 Re: MEBELKI DLA DZIECKA 26.11.04, 11:53
        ja mogę polecić sklep w al. jerozolimskich na wysokości skrętu do Michałowic,
        sklep nazywa się "Maluszek" jest po prawej stronie jadąc od centrum w stronę
        pruszkowa, najpierw jest taki dość duży "szklany" budynek z meblami a zaraz
        obok w takim niskim budyneczku jest sklep dla dzieci, trzeba przejechać przez
        światła i zaraz za światłami jest wjazd w podwórko. Sklep z zewnątrz wygląda
        mało ciekawie natomiast w środku jest duży wybór wszystkiego i przegląd różnych
        firm i różnych cen, od pieluszek, kosmetyków przez ubranka i wszelkie akcesoria
        do mebli włącznie, polecam
        asia 38 t.c.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka