21.03.05, 19:36
Czy ktoras z Was ma tez ten termin?
Obserwuj wątek
    • ggosiek Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 08:32
      Ja mam termin na 24 lipca
    • keysy1 Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 08:51
      Ja bliziutko - 28 lipiec
      • xagatka Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 13:39
        Napiszcie jak sie czujecie? Moj maluszek juz mnie kopie. Sidze wlasnie w domku
        bo mam zapalenie pecherza. Nie moge sie juz doczekac jak zobacze moja kruszynke.
        Skad jestescie? ja z Wroclawia.
        • ewusia8 Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 13:41
          zapraszamy na forum lipcóweczek
          ewa i 22 tc dzidzi
    • xagatka Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 13:45
      Musze zajrzec!
      • ancherka5 Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 16:05
        heja ja teżmam termin na 24 lipca jestem z Jaworzna i czuje sie bardzo dobrze,
        oby tak dalej. W czwartek idę na USG 3D możę będę już wiedziała czy
        dziewczyneczka czy chłopczyk. Pozdrawiam bardzo serdecznie
        Ania /nr gg 3849141/
        • jamajka22 Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 16:11
          Co prawda ja mam termin za 2 tygodnie - 5 kwietnia, ale moja ukochana siostra
          ma termin na 24 lipca. Urodzi córeczkę - Ines, bo to pół-hiszpanka.
        • xagatka Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 19:20
          Gdzie wybierasz sie na usg? Ja bylam u dr Jaworskiego bylo super , bede miala
          synka
          • ancherka5 Re: 24 LIPIEC 23.03.05, 10:34
            Ja idę do dr Mańki niestety nie znam, ale mam nadzieje, że zna. Juz nie mogę
            się doczekac. Początkowo nie chcieliśmy znac płci, ale teraz już umieramy z
            ciekawości. Pozdrawiam Ania
            • xagatka Re: 24 LIPIEC 23.03.05, 10:38
              Aniu a z jakiego miasta jestes?
              • ancherka5 Re: 24 LIPIEC 25.03.05, 08:21
                Agatko jestem z Jaworzna. Wczoraj byłam na USG dzidzia nasza jest zdrowa,
                bardzo ruchliwa i niestety nie mam zdjęćka jej buźki bo nie chciała się do nas
                odwrucić, cały czas pokazywała jaki to ma piękny kręgosłupek. Będziemy mieć
                dziewczyneczkę jesteśmy bardzo szczęsliwi smile. Prawde mówiąc załujemy, że
                poszliśmy na 3D (szkoda kasy), bo i tak cały czas oglądaliśmy w 2D. Nawet
                zdjęcka nie mamy, bo dzidzia nie chciała się pokazac buźką. Pozdrawiam bardzo
                serdecznie życzę zdrowych, wesołych świąt Ania.
    • elmika Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 21:04
      Witajcie 24-LIPCÓWKI!!!
      Też mam termin na 24 lipca. Maluch kopie od 14 tygodnia i ma się dobrze smile))
      Jeżeli o mnie chodzi to jestem na zwolnieniu (mam skurcze od 17 tyg i biorę
      Fenoterol). Mieszkam w Gdańsku.
      Pozdrawiam Was wszystkie, Elmika
      • bolka1 24 LIPIEC 23.03.05, 14:33
        Pozdrawiam a ja mam termin na 25 lipiec. Podobnież w czerwcu i lipcu będą
        straszne upały. Dzidzia się rusza w brzuszku choć leżę teraz w łóżku <Zapalenie
        krtani> to dostaje swoja codzienna porcje kopniaczków.Też nie moge sie już
        doczekać.
        Jestem z Poznania
        Bolka i dzidzi
        • eve72 Re: 24 LIPIEC 01.04.05, 13:29
          Witajcie, ja mam termin na 26 lipca i prawdopodobnie będę miała dziewczynkę smile
          chłopca już mam.Jestem z Wa-wy i pozdrawiam gorąco.
    • nusia_135 Re: 24 LIPIEC 01.04.05, 13:36
      Ja mam taki termin!!!!! Razem z brzusiem czujemy się dobrze, pracujemy i powoli
      przygotowujemy się na nasze spotkanie wink Pozdrawiam wszystkie Lipcóweczki i ich
      brzuszki smile
    • zebra102 Re: 24 LIPIEC 01.04.05, 17:41
      Mój termin wg OM to 28 lipiec a wg USG 20 lipiec - to daje średnią .... niech
      pomyślę....

Dołącz do wątku "Dzieci z lipca 2005 roku" jest tam nas lipcówek 163.
      A może Ty też jesteś?
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=27807
      • xagatka Re: 24 LIPIEC 02.04.05, 16:55
        Hej dziewczny! Jak sie czujecie? Ja dostalam wlasnie jakies wysypki. Dziewnie to
        wyglada. Bylam co prawda juz u 2 dermatologow i mowia ze takie zmiany na skorze
        w 2 trzymestrze sa normalne ale i tak sie martwie.
        Moje malenstwo nie rusza sie zbyt czesto. A szkoda bo bardzo lubie te kopniaczki.
        Pozdrawiam
        • anja.m30 Re: 24 LIPIEC 03.04.05, 12:13
          Wotam ja mam juz 3 rozne terminy ale pierwszy byl na 25 lipcasmile Pozostale 22
          lub 15.
          Bedzie chlopiec (dziweczynke juz mamsmile
          Wysypka sie nie przejmuj tez maialam na udac=h i brzuchu okropnie uciazliwe to
          bylo ale powiem Ci ze pompgla mi Mustela, drogi specyfik i na rozstepy ale
          zadzialal na ta wysypke.
          Pozdrawiam w ten smutny dzien.
          • xagatka Re: 24 LIPIEC 03.04.05, 12:59
            Tez uzywam Musteli ale niestety mi nie pomaga. Pije wapno.
            • ancherka5 Re: 24 LIPIEC 04.04.05, 08:39
              Witam dziewczynki, ależ mam leniuszka dzisiaj pierwszy dzionek w pracy po
              tygodniowym urlopku masakra haha, ależ człowiek się rozleniwił. Co prawda w
              domku już mnie trafiało, bo nie da sie za długo leniuchować, gdy człowiek
              nauczony pracowac hahaha tak źle tak nie dobrze. A jak tam Wy?? Pracujecie
              jeszcze, kiedy planujecie L4 po którym już nie będziecie wracały do pracki??/
              Ja myślałam od czerwca, ale jak w praktyce wypali to sie jeszcze zobaczy
              Pozdrawiamy Ania i Oliwcia smile
              • xagatka Re: 24 LIPIEC 04.04.05, 18:28
                Ja tez przez caly czs czas pracuje ale zaczynam sie czuc coraz gorzej. Boli mni
                kregoslup i brzuch od tego ciaglego siedzenia przed biurkiem. Chcialabym
                pracowac jak najdluzej ale zobaczymy. Dzisiaj caly dzien boli mnie brzuszek wiec
                zwolnilam sie z pracy wczesniej teraz leze w lozeczku. Mama nadzije ze mi
                przejdzie.
                • ancherka5 Re: 24 LIPIEC 05.04.05, 12:40
                  Hahahaha niestety zaczynają sie te ciążowe dolegliwości u mnie to samo, też
                  mnie zaczyna pobolewac kręgosłup i biodra (zwłaszcza w nocy). A co do bolu
                  kręgosłupa to boli mnie jak śpie na wznak (podobno obciąża sięw ten sposob
                  kręgosłup), ale czasami nie umie sobie poszukac dobrej pozycji, bo zawsze
                  spałam na brzuszku. Mam nadzieje, że Twój brzusio przestanie Ci dokuczac.
                  Trzymaj sie cieplutko i zdrowo pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka