xagatka 21.03.05, 19:36 Czy ktoras z Was ma tez ten termin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xagatka Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 13:39 Napiszcie jak sie czujecie? Moj maluszek juz mnie kopie. Sidze wlasnie w domku bo mam zapalenie pecherza. Nie moge sie juz doczekac jak zobacze moja kruszynke. Skad jestescie? ja z Wroclawia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia8 Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 13:41 zapraszamy na forum lipcóweczek ewa i 22 tc dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
ancherka5 Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 16:05 heja ja teżmam termin na 24 lipca jestem z Jaworzna i czuje sie bardzo dobrze, oby tak dalej. W czwartek idę na USG 3D możę będę już wiedziała czy dziewczyneczka czy chłopczyk. Pozdrawiam bardzo serdecznie Ania /nr gg 3849141/ Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka22 Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 16:11 Co prawda ja mam termin za 2 tygodnie - 5 kwietnia, ale moja ukochana siostra ma termin na 24 lipca. Urodzi córeczkę - Ines, bo to pół-hiszpanka. Odpowiedz Link Zgłoś
xagatka Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 19:20 Gdzie wybierasz sie na usg? Ja bylam u dr Jaworskiego bylo super , bede miala synka Odpowiedz Link Zgłoś
ancherka5 Re: 24 LIPIEC 23.03.05, 10:34 Ja idę do dr Mańki niestety nie znam, ale mam nadzieje, że zna. Juz nie mogę się doczekac. Początkowo nie chcieliśmy znac płci, ale teraz już umieramy z ciekawości. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ancherka5 Re: 24 LIPIEC 25.03.05, 08:21 Agatko jestem z Jaworzna. Wczoraj byłam na USG dzidzia nasza jest zdrowa, bardzo ruchliwa i niestety nie mam zdjęćka jej buźki bo nie chciała się do nas odwrucić, cały czas pokazywała jaki to ma piękny kręgosłupek. Będziemy mieć dziewczyneczkę jesteśmy bardzo szczęsliwi . Prawde mówiąc załujemy, że poszliśmy na 3D (szkoda kasy), bo i tak cały czas oglądaliśmy w 2D. Nawet zdjęcka nie mamy, bo dzidzia nie chciała się pokazac buźką. Pozdrawiam bardzo serdecznie życzę zdrowych, wesołych świąt Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
elmika Re: 24 LIPIEC 22.03.05, 21:04 Witajcie 24-LIPCÓWKI!!! Też mam termin na 24 lipca. Maluch kopie od 14 tygodnia i ma się dobrze )) Jeżeli o mnie chodzi to jestem na zwolnieniu (mam skurcze od 17 tyg i biorę Fenoterol). Mieszkam w Gdańsku. Pozdrawiam Was wszystkie, Elmika Odpowiedz Link Zgłoś
bolka1 24 LIPIEC 23.03.05, 14:33 Pozdrawiam a ja mam termin na 25 lipiec. Podobnież w czerwcu i lipcu będą straszne upały. Dzidzia się rusza w brzuszku choć leżę teraz w łóżku <Zapalenie krtani> to dostaje swoja codzienna porcje kopniaczków.Też nie moge sie już doczekać. Jestem z Poznania Bolka i dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
eve72 Re: 24 LIPIEC 01.04.05, 13:29 Witajcie, ja mam termin na 26 lipca i prawdopodobnie będę miała dziewczynkę chłopca już mam.Jestem z Wa-wy i pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
nusia_135 Re: 24 LIPIEC 01.04.05, 13:36 Ja mam taki termin!!!!! Razem z brzusiem czujemy się dobrze, pracujemy i powoli przygotowujemy się na nasze spotkanie Pozdrawiam wszystkie Lipcóweczki i ich brzuszki Odpowiedz Link Zgłoś
zebra102 Re: 24 LIPIEC 01.04.05, 17:41 Mój termin wg OM to 28 lipiec a wg USG 20 lipiec - to daje średnią .... niech pomyślę.... Dołącz do wątku "Dzieci z lipca 2005 roku" jest tam nas lipcówek 163. A może Ty też jesteś? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=27807 Odpowiedz Link Zgłoś
xagatka Re: 24 LIPIEC 02.04.05, 16:55 Hej dziewczny! Jak sie czujecie? Ja dostalam wlasnie jakies wysypki. Dziewnie to wyglada. Bylam co prawda juz u 2 dermatologow i mowia ze takie zmiany na skorze w 2 trzymestrze sa normalne ale i tak sie martwie. Moje malenstwo nie rusza sie zbyt czesto. A szkoda bo bardzo lubie te kopniaczki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anja.m30 Re: 24 LIPIEC 03.04.05, 12:13 Wotam ja mam juz 3 rozne terminy ale pierwszy byl na 25 lipca Pozostale 22 lub 15. Bedzie chlopiec (dziweczynke juz mam Wysypka sie nie przejmuj tez maialam na udac=h i brzuchu okropnie uciazliwe to bylo ale powiem Ci ze pompgla mi Mustela, drogi specyfik i na rozstepy ale zadzialal na ta wysypke. Pozdrawiam w ten smutny dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
xagatka Re: 24 LIPIEC 03.04.05, 12:59 Tez uzywam Musteli ale niestety mi nie pomaga. Pije wapno. Odpowiedz Link Zgłoś
ancherka5 Re: 24 LIPIEC 04.04.05, 08:39 Witam dziewczynki, ależ mam leniuszka dzisiaj pierwszy dzionek w pracy po tygodniowym urlopku masakra haha, ależ człowiek się rozleniwił. Co prawda w domku już mnie trafiało, bo nie da sie za długo leniuchować, gdy człowiek nauczony pracowac hahaha tak źle tak nie dobrze. A jak tam Wy?? Pracujecie jeszcze, kiedy planujecie L4 po którym już nie będziecie wracały do pracki??/ Ja myślałam od czerwca, ale jak w praktyce wypali to sie jeszcze zobaczy Pozdrawiamy Ania i Oliwcia Odpowiedz Link Zgłoś
xagatka Re: 24 LIPIEC 04.04.05, 18:28 Ja tez przez caly czs czas pracuje ale zaczynam sie czuc coraz gorzej. Boli mni kregoslup i brzuch od tego ciaglego siedzenia przed biurkiem. Chcialabym pracowac jak najdluzej ale zobaczymy. Dzisiaj caly dzien boli mnie brzuszek wiec zwolnilam sie z pracy wczesniej teraz leze w lozeczku. Mama nadzije ze mi przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ancherka5 Re: 24 LIPIEC 05.04.05, 12:40 Hahahaha niestety zaczynają sie te ciążowe dolegliwości u mnie to samo, też mnie zaczyna pobolewac kręgosłup i biodra (zwłaszcza w nocy). A co do bolu kręgosłupa to boli mnie jak śpie na wznak (podobno obciąża sięw ten sposob kręgosłup), ale czasami nie umie sobie poszukac dobrej pozycji, bo zawsze spałam na brzuszku. Mam nadzieje, że Twój brzusio przestanie Ci dokuczac. Trzymaj sie cieplutko i zdrowo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś