Dodaj do ulubionych

JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY

20.06.05, 10:12
ZASTANAWIAM SIE JAKI WÓZEK I JAKIEJ FIRMY JEST NAJLEPSZY. NO I ILE KOSZTOWAŁ
BO CHODZI MI O 3 CZESCIOWE AGONDOLA SPACERÓWKA I NOSIDEŁKO POMÓZCIE
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 20.06.05, 10:21
      zalezy czego oczekujesz od wozka .( waga, amrtyzaktory czy wahacze, czy paski,
      czy przeklada raczka czy regulowana wysokosc raczki itd).... jest cala masa
      waznych rzeczy. nie ma owzka ktory by spelnil wszystkie wymagania na raz. zatem
      trzeb cos najwazniejszego wybrac i po tym szukac modelu..... istotny jest
      przedzial cenowy, pora roku, w ktorej urodzisz itd...
      • jolanta8 Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 20.06.05, 10:33
        ja zastanawiam sie nad Deltim Focus
        • sylwia.74s Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 20.06.05, 10:46
          My z mężem kupiliśmy polski wózek MAGDA2. Jestem zadowolona. Trafiliśmy akurat
          na promocję - 199zł. Ma dużą gondolę z uchwytami do naszenia, spacerówkę, którą
          można montować w dwie strony, torbę, regulowaną rączkę, pompowane koła, kosz,
          metalowe amortyzatory, jest "mięki" i dobrze się buja. Tapicerka też jest
          ładna - taki ortalionik (chyba), a kolorów było bardzo dużo do wyboru. Nie jest
          zaciężki i mogę sama go wnieść do mieszkania.
          • agawa75 Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 20.06.05, 12:44
            Naprawde kupilas wozek za 199 PLN???? Nowy???
            • mamagocha Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 20.06.05, 12:57
              mnie też to zainteresowało. 199zł????
              • kwiatek-21 Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 20.06.05, 21:47
                słyszałam że Peg Perego są dobre wózki ale drogie są przede wszystkim leciutkie
                i lekko sie prowadzą koła nie są pompowane moja koleżanka za samą spacerówke
                dała 1220zł a za cały kmplet to ponad 2500 ale na to mnie nie stac pewnie
                skończy sie na zwykłym i juz
                • sylwia.74s Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 21.06.05, 10:24
                  Tak kupiliśmy nowiutki wózek w sklepie! Jeszcze dostaliśmy poduszkę do wózka i
                  skarpeteczki gratis. Jak jesteście zainteresowane to podaje namiar na sklep:
                  ul. Matejki 2A, Zielona Góra tel.068 324 60 50. Nie wiem tylko czy mają stronę
                  internetową. A wózki jeszcze są bo wczoraj byłam w sklepie.
                  • sylwia.74s Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 21.06.05, 10:28
                    Mam adres: www.bobasmarket.pl
                • r.kruger Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 21.06.05, 10:44
                  Każdy ma inne wymagania,ja mam Graco Quatro tour,głęboka spacerówka którą
                  przepina się w gondole,duży kosz na zakupy,tacka dla rodziców i dziecka.Dobrze
                  się prowadzi i łatwo składa można na niego przypiąć fotelik.Razem powinno
                  kosztować nie więcej jak 1000zł ale wózek waży 11kg.wygodny dla dziecka w
                  każdym wieku.
                  Można kupić chicco z promocji wtedy gondola,fotelik obie zapina się na lekką
                  spacerówkę wyniesie 1100-1400zł
                  Mnie się podobał komplet bebe comfort,lekki i naprawde wygodny dla dziecka ale
                  trochę kosztowny.
                  Jeśli rodzisz latem nie potrzebna gondola ale spacerówka powinna się całkiem
                  rozkładać a oparcie powinno być sztywne.
                  Polecam wybrac wózek z pięciopunktowymi pasami,to potem ułatwia życie.
                  Pozdrawiam
                  • app7 Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 21.06.05, 23:25
                    Możesz mi podać jakiś adres gdzie chicco mozna kupić w tej cenie? W tych
                    sklepach co ja byłam kosztyją od 1650 zł w zwyż?
                    Pozdrawiam!
    • jolciabyd Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 21.06.05, 11:10
      czesc
      ja przy pierwszym dziecku miałam graco vojager air4 i byłam zadowolona bo moja
      coreczka jezdzila w nim juz od 4 miesiaca w sportówce, dodam ze mozna dokupic
      wklad dla noworodka za 50 zl. dla mnie ten wozek byl idealny gdyz mieszkam na 2
      pietrze i cały dzien jestem sama (bo mezulek dlugo pracuje) i musialam wnosic
      go sama, dla drugiej dzidzi kupie podrobke pliko p3 jest na allegro za ok 590
      zl i jest super 8,5 kg pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka