kwiatek-21 20.06.05, 10:12 ZASTANAWIAM SIE JAKI WÓZEK I JAKIEJ FIRMY JEST NAJLEPSZY. NO I ILE KOSZTOWAŁ BO CHODZI MI O 3 CZESCIOWE AGONDOLA SPACERÓWKA I NOSIDEŁKO POMÓZCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 20.06.05, 10:21 zalezy czego oczekujesz od wozka .( waga, amrtyzaktory czy wahacze, czy paski, czy przeklada raczka czy regulowana wysokosc raczki itd).... jest cala masa waznych rzeczy. nie ma owzka ktory by spelnil wszystkie wymagania na raz. zatem trzeb cos najwazniejszego wybrac i po tym szukac modelu..... istotny jest przedzial cenowy, pora roku, w ktorej urodzisz itd... Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8 Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 20.06.05, 10:33 ja zastanawiam sie nad Deltim Focus Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.74s Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 20.06.05, 10:46 My z mężem kupiliśmy polski wózek MAGDA2. Jestem zadowolona. Trafiliśmy akurat na promocję - 199zł. Ma dużą gondolę z uchwytami do naszenia, spacerówkę, którą można montować w dwie strony, torbę, regulowaną rączkę, pompowane koła, kosz, metalowe amortyzatory, jest "mięki" i dobrze się buja. Tapicerka też jest ładna - taki ortalionik (chyba), a kolorów było bardzo dużo do wyboru. Nie jest zaciężki i mogę sama go wnieść do mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa75 Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 20.06.05, 12:44 Naprawde kupilas wozek za 199 PLN???? Nowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 20.06.05, 12:57 mnie też to zainteresowało. 199zł???? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 20.06.05, 21:47 słyszałam że Peg Perego są dobre wózki ale drogie są przede wszystkim leciutkie i lekko sie prowadzą koła nie są pompowane moja koleżanka za samą spacerówke dała 1220zł a za cały kmplet to ponad 2500 ale na to mnie nie stac pewnie skończy sie na zwykłym i juz Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.74s Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 21.06.05, 10:24 Tak kupiliśmy nowiutki wózek w sklepie! Jeszcze dostaliśmy poduszkę do wózka i skarpeteczki gratis. Jak jesteście zainteresowane to podaje namiar na sklep: ul. Matejki 2A, Zielona Góra tel.068 324 60 50. Nie wiem tylko czy mają stronę internetową. A wózki jeszcze są bo wczoraj byłam w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.74s Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 21.06.05, 10:28 Mam adres: www.bobasmarket.pl Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 21.06.05, 10:44 Każdy ma inne wymagania,ja mam Graco Quatro tour,głęboka spacerówka którą przepina się w gondole,duży kosz na zakupy,tacka dla rodziców i dziecka.Dobrze się prowadzi i łatwo składa można na niego przypiąć fotelik.Razem powinno kosztować nie więcej jak 1000zł ale wózek waży 11kg.wygodny dla dziecka w każdym wieku. Można kupić chicco z promocji wtedy gondola,fotelik obie zapina się na lekką spacerówkę wyniesie 1100-1400zł Mnie się podobał komplet bebe comfort,lekki i naprawde wygodny dla dziecka ale trochę kosztowny. Jeśli rodzisz latem nie potrzebna gondola ale spacerówka powinna się całkiem rozkładać a oparcie powinno być sztywne. Polecam wybrac wózek z pięciopunktowymi pasami,to potem ułatwia życie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
app7 Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 21.06.05, 23:25 Możesz mi podać jakiś adres gdzie chicco mozna kupić w tej cenie? W tych sklepach co ja byłam kosztyją od 1650 zł w zwyż? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jolciabyd Re: JAKI WÓZEK JEST NAJLEPSZY 21.06.05, 11:10 czesc ja przy pierwszym dziecku miałam graco vojager air4 i byłam zadowolona bo moja coreczka jezdzila w nim juz od 4 miesiaca w sportówce, dodam ze mozna dokupic wklad dla noworodka za 50 zl. dla mnie ten wozek byl idealny gdyz mieszkam na 2 pietrze i cały dzien jestem sama (bo mezulek dlugo pracuje) i musialam wnosic go sama, dla drugiej dzidzi kupie podrobke pliko p3 jest na allegro za ok 590 zl i jest super 8,5 kg pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś