topka1 06.07.05, 14:57 Przepraszam za doslownosc, ale do tej pory wkladka byla praktycznie sucha, a dzisiaj takie uplawy ze az... mokro czy to powinno mnie niepokoic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiik Re: 14tc i mleczne uplawy??? 06.07.05, 15:19 jeśli ta wydzielina nie ma nieprzyjemnego zapachu, a Ciebie nic nie piecze i nie swędzi, to się nie przejmuj - mam taką białą wydzielinę, przy czym jej ilość wraz z upływem ciąży się - mam wrażenie - zwiększa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
topka1 Re: 14tc i mleczne uplawy??? 06.07.05, 15:34 Gosiik, dziekuje baaardzo nic nie swedzi, nie piecze, nie pachnie, tylko chlusnelo raz dzisiaj i raz wczoraj, a ze od dluzszego czasu byl spokoj to sie zaniepokoilam. Takie uplawy mialam na samym poczateczku ciazy, potem malutko i teraz znowu, stad moj stresik, Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
topka1 Re: 14tc i mleczne uplawy??? 06.07.05, 15:32 dziewczyny, bardzo prosze niech ktoras cos na ten temat napisze, cokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś