winky2 04.08.05, 13:22 Witajcie kochane. Chciałabym zapytać o Wasze zdanie na temat wózków Taco. Oglądałam je ostatnio w sklepie - wydają się być bardzo praktyczne i wygodne, ale chciałabym prosić o Waszą opinię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neta1 Re: wózek Taco 04.08.05, 15:36 A z jakiego miasta jesteś? Może z Wrszawy? Mnie interesuje również ten wózek ale nie widziałam go w rzeczywistości, jedynie w internecie na allegro. Jeżeli to Warszawa to daj namiar na ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: wózek Taco 04.08.05, 15:45 wózki Taco robione są kilka minut drogi od mojego domu...są ładne i wygodne dla dziecka.Kiedy jednak poznałam wagę tego luksusu zrezygnowałam.Jeśli nie musicie wnosić wysoko wózka lub same wkładać go do bagażnika-nie będzie on złym rozwiązaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
winky2 Re: wózek Taco 05.08.05, 15:56 Nie zwróciłam uwagi na to ile wazy ten wózek. A jestem z pod Koszalina, niestety nie wiem gdzie można jes dostać w Warszawie. Dziękuję za opiniie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sapril Re: wózek Taco 05.08.05, 19:05 Mnie równiez podoba sie wózek TAKO Natalia i chyba zdecydujemy się na jego zakup. Adresy sklepów są na: www.tako.czest.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majka.majka Re: wózek Taco 04.08.05, 17:25 Jego największą wadą jest waga, nawet w sklepie po prostej powierzchni ciężko było mi go prowadzić, a co będzie jak jeszcze dzidzia dojdzie. Ładny, kolorowy, ale waga jest straszna. Kupiłam Chicco 6WD. Pozdrawiam (36 tydz. trwa) Odpowiedz Link Zgłoś
paka25_k Re: wózek Taco 04.08.05, 17:51 bardzo podoba mi sie wózek Tako -Natalia I PLANUJE ZAKUP TAKIEGO.SLYSZALAM ZE SA BARDZO FAJNE.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
kasia9958 Re: wózek Taco 04.08.05, 17:53 Ja kupiłam wózek TAKO-Natalia i fakt,cięzki jest,ale nic innego mi się nie podobało,a tam i kolorystyka fajna i wydaje się być solidny,no i ceny są bardzo przystępne,juz niedługo się okaże jAk się bedzie sprawował jeszcze 17 dni Odpowiedz Link Zgłoś
zabiska Re: wózek Taco 05.08.05, 09:57 Ja też kupiłam Tako (Voyager) jest świetny, stabilny i duży, taki jak chciałam. Fakt jest ciężki, ale nie muszę go nigdzie wysoko targać więc spoko. Ma też regulowane amortyzatory, a to sprawdza się na naszych nawierzchniach. Już z końcem sierpnia będę mogła to dokładnie sprawdzić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika9710 Re: wózek Taco 05.08.05, 10:46 również sie do niego przymierzam, a ile on waży? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapor Re: wózek Taco 05.08.05, 17:31 Hej! Ja chyba równnież zdecyduje sie na TACO. Waga TACO Natalia, Julia mają 18 kg a Voyager 21 kg. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julia30bb Re: wózek Tako 05.08.05, 19:44 Ja również zdecydowałam się na zakup wózka tako city voyager. Jest dość ciężkim wózkiem, ale ja będę go podnosić tylko złożony do bagażnika samochodu, a do domu mam podjazd. Cena przystępna. Pozdrawiam Julia i 32 tyg.synek. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.waw1 Re: wózek Tako 05.08.05, 20:16 Witajcie Eksploatuję wózek TACO od 11 miesięcy jest naprawdę dobry poza małym szczegółem oprócz wagi wysiadają trochę hamulce a dokładnie trzeba je co jakiś czas dokręcać poniważ się poluzowują. Fakt jest ciężki ale przez to o wiele bardziej stabilny, no i cena nieastronomiczna. Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
angami Re: wózek Tako 05.08.05, 23:31 Hej mam taki wózek taco natalia , moj synus juz 11 mscy nim jezdzi, idealny na wyboiste drogi mimo wagi nie czuc ze nim jedziesz dzieki duzym kołom, hamulce faktycznie troche wysiadają po częstym używaniu.Ale to nie problem wiecej jest zalet, zmiana wysokosci rączki, wkład dla noworodków z budką, zmaian rączki na dwie strony wózka, i wiele innych, ja taki kupilam w bielsku bo stamtad pochodze w hurtowni , dużym sklepie,, Swiat dziecka'' rok temu zapłaciłam za niego 750 zł i jestem zadowolona, tylko faktycznie jak ktos mieszka na wysokim pietrze i nie ma windy to nie polecam bo jest ciężki. poza tym ok. Mój synuś uwielbia w nim jeździć pozdrawiam i życzę miłych zakupów pa Odpowiedz Link Zgłoś
winky2 Re: wózek Tako 06.08.05, 08:22 Dziękuję za wszystkie opinie.Chyba się zdecydujemy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
izagrab Re: wózek Tako 08.08.05, 09:56 Przez dluzszy czas planowalam kupic wozek Tako City Voyager. Jednak waga 21 kg przerazila mnie. Mieszkam w domku jednorodzinnym wiec nie musze dzwigac wozka po schodach ale mimo to duza waga jest uciazliwa. Przeciez na spacerach tez trzeba unosic wozek podjezdzajac pod krawezniki czy nawet skrecajac ( brak skretnej osi ). Dlatego tez kupilam wozek chicco 4WD. Wozeczek jest podobny do tako, ma duze pompowane kola, bardzo duza i wygodna spacerowke i kosztuje w promocji 999zl . Firma chicco jest firma z tradycja i pozycja na rynku, w dodatku serwis nie ma prawie reklamacji bo wozki sie nie psuja a cena bardzo atrakcyjna no i waga- 12 kg a nie 21 kg Odpowiedz Link Zgłoś