Dodaj do ulubionych

USG 3D w Poznaniu

10.08.05, 08:54
CZeśc dziweczyny, mam do was pytanie czy któraś z was wie gdzie w Poznaniu
mozna zrobić USG 3D, nie mieszkam w samym Poznaniu a zastanawiam sie nad tym
badaniem, a i jeszcze jedna sprawa ile to kosztuje? Aga
Obserwuj wątek
    • ania788 Re: USG 3D w Poznaniu 10.08.05, 09:06
      Dowiedziałam się na tym forum, że USG 3D można zrobić w szpitalu na Raszei.
      Koszt 30 zł. Mozna jechać od poniedziałku do piątku w godz: 12-13. Tel 848-10-
      11 ale nie trzeba sie umawiac telefonicznie. Ja sie tam wybieram ok 20 tyg
      ciąży czyli w październiku. Pozdrawiam. Napisz jakie wrażenia, jaka obsługa.
      Najlepiej na mojego meila. Byłabym Ci wdzięczna.
      • aamorr2 Re: USG 3D w Poznaniu 10.08.05, 16:30
        Mam ogromną prośbę, może troche nie na temat. Ale masz suwaczek z tej samej
        strony co ja, wyszedł mi ale nie wiem jak to zrobić, żeby umieścić go pod
        listem. Czy mam skopiować cały ciąg tych liter, a jak zrobić żeby było tak jak
        u Ciebie, czyli Mój skarb i wchodzę na suwaczek. Wiem że to jest temat ciągle
        poruszany, ale może będziesz miała czas mi odpisać. Z góry dziękuję.
    • abiedrzycka Re: USG 3D w Poznaniu 10.08.05, 09:38
      Ja w Raszei płaciłam 50 zł. Jest jeszcze na Polnej - ok 100 zł, ale podobno
      jakość lepsza i mniejsza awaryjność aparatu. Osobiście miałam pecha podczas
      badania, bo aparat sie popsuł i nie mam filmu, ani zdjęćsad(( Pozdrawiam
      • ania788 Re: USG 3D w Poznaniu 10.08.05, 10:07
        Oczywiście, że 50 zł. pomyliło mi się smileA na Raszei to mają jakis stary sprzęt?
        • abiedrzycka Re: USG 3D w Poznaniu 10.08.05, 10:57
          Nie, nie jest stary, ale jakiś taki awaryjny - ferelny egzemplarz - i nie ma
          gwarancji, że akurat się nie popsuje. Położne mówiły mi też, że trzeba mieć
          szczęście, a często jest tak, że umówione na dany dzień pacjentki odchodzą z
          kwitkiem, bo aparat w naprawie...sad(
          • bzz.basia Re: USG 3D w Poznaniu 10.08.05, 12:39
            Hej! ja byłam w Raszei w miniony poniedziałek,sprzęt był dobry,nie umawialiśmy
            się ale czekaliśmy z mężem 1.5 h, bo akurat doktor miał zabieg.całe usg trwało
            prawie 20 minut,lekarz informował nas bardzo wyczerpująco.Badanie mamy nagrane
            na kasetę video,którą oczywiście sami przynieśliśmy.
            • aga_ada Re: USG 3D w Poznaniu 10.08.05, 14:31
              dzieki dziweczyny, nie wiem gdzie wybrać ale zapytam jeszcze lekarza (jutro mam
              wizyte) może on poradzi gdzie zrobić, co prawda on ma ale tylko zwykłe 2d, też
              robi filmy (na DVD) itd, zobaczymy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka