kuncwotek 17.08.05, 13:19 Witam! Napiszcie gdzie w Warszawie można zrobić usg 3D a przede wszystkim ile taka przyjemność kosztuje? Z tego co czytałam koszt wynosi ok 250 zł ale podobno są tańsze kilniki. I czy warto? Pozdrawiam bardzo gorąco Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asieek Re: usg 3D 17.08.05, 14:17 Podobno w CM LIM kosztuje to ok 180 zł. Przy czym moja gin powiedziała, że jeśli nie ma wskazań medycznych, (tak jest w moim przypadku), to lepiej te pieniądze odłożyć na coś dla dzidziusia lub sobie coś kupić, żeby mama była "ładna, zrelaksowana i szczęśliwa". Wdług mojej gin (również z CM LIM) jest to o wiele lepsza metoda na zagospodarowanie tej kasy, chyba , że zależy Ci na ładnych zdjęciach dzidzi . Ja zrezygnowałam z tego badania. Pozdrawiam Asieek Odpowiedz Link Zgłoś
diianawawa Re: usg 3D 17.08.05, 14:52 Polecam Ci z całego serca dr Zwolińskiego.koszt 200złJa chodze do niego do kliniki Cerdent USG 3D / 4D, Ginekolog, Stomatolog, Urolog ul. Grenadierów 21, 04-052 Warszawa telefon (0-22) 813-22-38 www.cerdent.medserwis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniam241 Re: usg 3D 17.08.05, 14:56 w pruszkowie kosztuje 150 zl i nagrywaja na dvd. wejdz sobie na strone www.contenta.pl tam jest kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: usg 3D 17.08.05, 15:55 polecam gorąco w CM lim robilam pierwsze za 180 zl - bardzo dokladne, drugie u dr Roszkowskiego na Finlandzkiej za 300 zl nie bylo żadnych wskazań, ale moja lekarka twierdzi, że jest dużo dokladniejsze, w końcu jest to nowocześniejszy aparat, więc można jeśli kogoś na to stać wrażen nie da się porównać z niczym, zwlaszcza wrażeń u przyszlego tatusia my nie żalujemy wydanych pieniędzy zobaczyć buźkę maleństwa, to jak się porusza... niezapomniane przeżycie Odpowiedz Link Zgłoś
solcia1 Re: usg 3D 17.08.05, 16:12 Popieram. Robię za tydzień w CM LIM za 180,00. Mój lekarz powiedział, że jest dużo dokładniejsze od zwykłych aparatów - chodzi o samo urządzenie, bo tam mają super nowoczesne. Widać przepływ krwi w sercu, czego podobno nie ma na normalnym USG. Myślę, że trójwymiar też jest super i pamiątka będzie na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: usg 3D 17.08.05, 17:35 dzięki dziewczyny za pomoc. Przekonałyście mnie Myślę że to fajna pamiątka! Pozdrawiam i całuje! Odpowiedz Link Zgłoś
amoch1 Re: usg 3D 17.08.05, 17:52 ja też robiłam usg 3D, w 26 tyg. i jestem baaaardzo zadowolona, jeśli możesz sobie na nie pozwolić ( 150 zł u Makowskiego w Contencie) to się nie zastanawiaj! też uważałam, że to zwykła zachcianka rodziców ale to jest tak niesamowite wydarzenie i niezapomniane wrażenia, że warto sobie na tą zachciankę pozwolić... Odpowiedz Link Zgłoś
meg078 Re: usg 3D 17.08.05, 18:57 ja robiłam połówkowe u dr Roszkowskiego na Finlandzkiej, za 300 zł - b.drogo, ale podobno dr jest najlepszym fachowcem w W-wie w wykrywaniu wad, więc nie żałujemy. w 3D ogląda b.starannie, bo to nie tylko frajda dla rodziców, ale ważna metoda diagnostyczna. u nas było wszystko ok, ale ostrzegam, bo ze słyszenia wiem, że dr nie jest zbyt delikatny w przekazywaniu złych wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś