mala021 20.08.05, 10:16 Witam! Mam małe pytanie: czy swedziały was persi?? Jestem w 17 tc i nie wiem czy mam udac sie z tym do lekarza czy to poprostu wpływ olejku na rozstępy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annam21 Re: pytanko... 20.08.05, 10:19 swedza ,sweda,najgorsze co moge zrobic to zqaczac sie drapac.wtedy swedza 2 razy bardziej i sutki tez sa jakies wrazliwe caly czas. Odpowiedz Link Zgłoś
mala021 Re: pytanko... 20.08.05, 10:24 ja mam tak samo!!! caly czas wiedzialam ze to nie moze byc od olejku bo swedzialby mnie rowniez brzuch a tu tylko piersi (biedactwa! ). czym to moze byc spowodowane? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 Re: pytanko... 20.08.05, 10:29 nie mam pojecia,kolezanka juz mnie straszyla ze jak swedzi to na rozstepy bo sie tak rozciaga,ale nie wydaje mi sie.Bardziej przypuszczam ze skora sie stala wrazliwsza, ja sprobuje zmienic proszek.Ale nie wiem cos mi sie zdaje ze taki nasz urok. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia77 Re: pytanko... 20.08.05, 11:16 Mnie też swędzą. I to bardzo. Moim zdaniem jest to spowodowane rozciąganiem się skóry. Moje piersi urosły bardzo dużo i to dosyć gwałtownie. Na jednej piersi mam takie różowe cienkie i krótkie kreseczki. Nie są to wgłębienia w skórze. Wyglądają raczej jak przebarwienia (popękane naczynka), ale boję się czy to aby nie rozstępy. Smaruję się 2 razy dziennie i to bardzo obficie kremem Mustela. Kosztuje mnie to majątek, więc jeśli to są rozstepy to się załamię, ponieważ zawsze uważałam swoje piersi za mój atut Odpowiedz Link Zgłoś
goshas3 Re: pytanko... 20.08.05, 15:18 mnie tez swedzialy,ale od kiedy przestalam uzywac oliwki, przeszlo jak reka odjal. Na inne krremy tak nie reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś