doddi3 25.09.05, 10:09 Czy możecie polecić mi takie sklepy, gdzie tanio można kupić wyprawkę. A może macie jakieś sprawdzone adresy punktów z używanymi ciuszkami? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xixx Re: W-wa - tanie sklepy z ciuszkami dla niemowlac 25.09.05, 12:20 Ja lubie 5 10 15, poza tym lumpeksy są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
iw1978 Re: W-wa - tanie sklepy z ciuszkami dla niemowlac 25.09.05, 15:49 Polecam kiermasz odzieży na ul. Waszyngtona tuż przy Wiatracznej. Mnóstwo używanych ciuszków. Naprawdę jest z czego wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
agz75 Re: W-wa - tanie sklepy z ciuszkami dla niemowlac 25.09.05, 18:43 kiermasz odzieży używanej na ulicy Namysłowskiej na pradze, plac przy basenach. mnóstwo odzieży używanej i nowej dla niemowlaczków i większych dzieci, ceny różne, kiermasz odbywa się w soboty i niedziele do ok.14, są też używane wózki Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: W-wa - tanie sklepy z ciuszkami dla niemowlac 26.09.05, 08:22 FILIPEK - sklep z używaną odzieżą mieszczą sie na bemowie (przy powstańców śląskich) i na bazarku na tarchominie moje dziecko ma zakupione tam połowę swojej garderoby Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazajac Re: W-wa - tanie sklepy z ciuszkami dla niemowlac 26.09.05, 09:04 Oliwia, a gdzie dokładnie jest ten Filipek na Bemowie? Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 JA ZNAM!!! 26.09.05, 09:07 na ul. nerudy 1 chomiczowka - sklep z uzywana odiezą GAPCIO - super prawie ze nowe ciuszki z Anglii za grosze - kupisz tam wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś