agxa1 29.09.05, 17:21 czy ktos slyszal o tych dwoch Paniach Anna Pyta - Czernik lub Ilona Gacek obie pracuja w Ujastku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mik04 Re: gin ujastek 29.09.05, 17:45 Nie Pyta lecz Prya ... hihihi... Pani Pyra- Czernik przyjmowała mnie w izbie przyjęć jak miał się urodzić mój synek. Nie wiem o niej wiele ale wydała mi się miła i sympatyczna. Pani Gacek nie znam. A moją ciążę prowadziła Tamara Wilk - też z Ujastka. Odpowiedz Link Zgłoś
agxa1 Re: gin ujastek 29.09.05, 17:53 a moglabys mi cos powiedziec o Pani tamarze? czy jest osoba kompetentna, mila, delikatna? czy jest dobrym specjalista? Odpowiedz Link Zgłoś
mik04 Re: gin ujastek 29.09.05, 18:06 Tu masz jej stronę : www.katalog.krakow.pl/twilk/uslugi.php Jest miła, odpowiada na wszystkie pytania ( nawet zdaniem innych lekarzy głupie ), kompetentna też jest moim zdaniem. Rozmawia z tobą jak z człowiekiem a nie "zbywa" jak to niektórzy mają w zwyczaju. Prowadziła moją ciążę i wszystko było ok pomimo nietolerancji glukozy, za wysokigo ciśnienia, za dużego jak na moje rozmiary dziecka i konfliktu serologicznego. Jeśli masz jakieś pytania jeszcze to pisz Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: gin ujastek 29.09.05, 18:18 Tamara Wilk ma rzeczywiscie niezle opinie ale mojaznajoma byla rozczarwana jakoscia jej sprzetu do USG w gabinecie ... Opinie o ginekologach znajdziesz na forum dobry ginekolg! Odpowiedz Link Zgłoś
mik04 Re: gin ujastek 29.09.05, 18:27 No tak - sprzęt w gabinecie może ma nienajnowszy ale za to dobrze odczytuje obraz. W moim przypadku prawidłowo podała płeć dziecka i jego rozmiary. Podczas USG powiedziała, że dziecko waży 4 kg i dokładnie tyle ważyło przy urodzeniu. To chyba jest istotna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_f1 Re: gin ujastek 29.09.05, 18:38 orientujecie sie moze czy przyjmuje tylko w te podane dni -wtorek i czwatrek czy mozna sie umowic indywidualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
agxa1 Re: gin ujastek 29.09.05, 18:39 rozpatruje jeszcze mozliwosc wybrania dr skotnickiego tez z ujastka ? co o nim sadzicie? znalazlam pare postow o nim ale troche enigmatyczne...typu chodze do niego ...jest ok...ale moze jest ktos lepszy kogo mozecie polecic...jestem troche zdezorientowana Odpowiedz Link Zgłoś
yasmeen Re: gin ujastek 29.09.05, 19:58 ja chodze do Ujastka do Moniki Knapik-Rybki. Jestem zadowolona jak na razie Tu masz troche wiecej o niej www.katalog.krakow.pl/mrybka/omnie.html www.maluchy.pl/specjalisci/monika_knapik_rybka/ Odpowiedz Link Zgłoś
beem3 Re: gin ujastek 29.09.05, 20:21 A czy słyszałyście coś o dr Wołosie - też pracuje w Ujastku...? Odpowiedz Link Zgłoś