kwiatek1980 16.10.05, 17:34 Dziewczyny, gdzie lepiej jechac na USG polowkowe, do Pruszkowa do Makowskiego- Contenta czy do Osobki-Morawskiego-Diagomed, w ktorym gabinecie maja lepszy sprzet? Dzieki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adju Re: USG-Makowski czy Osboka-Morawski 16.10.05, 18:56 Zdecydowanie polecam Makowskiego w Pruszkowie. Oko ma świetne, jest przesympatyczny, sam przełącza na 3d (nie musisz o nic prosić) a leżąc na wprost masz swój ekran do podglądania dzidziusia. Koszt 150 zł z nagraniem Pozdrawiam Justa Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: USG-Makowski czy Osboka-Morawski 16.10.05, 18:58 Makowski jest uczniem Osóbki. Sprzęt pewnie lepszy w Pruszkowie-tam jest 3D, a u Osóbki 2D. Ja na połówkowe wybrałam się do Osóbki(poprzednie wizyty u Makowskiego) ze względu na doświadczenia. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia77 Re: USG-Makowski czy Osboka-Morawski 16.10.05, 19:23 Ja byłam u Makowskiego w Pruszkowie. Jestem zachwycona! To była moja najlepsza decyzja. O tym lekarzu mogę się wypowiadać dłuuuugo w samych superlatywach. Przemiły, dyskretny, dokładny, rozmowny. O nic nie trzeba pytać ani prosić. Sam wszystko dokładnie opowiada, bada długo i dokładnie. A USG 3D to przecudowna rzecz! Widzieliśmy twarzyczkę naszego synka zanim się urodził! I mamy to na pamiątkę na DVD. Cała rodzina piała z zachwytu! Odpowiedz Link Zgłoś
gunia76 Re: USG-Makowski czy Osboka-Morawski 16.10.05, 20:52 Dołączam się do Poprzedniczek. Stanowczo dr. Makowski - jest rewelacyjny. My robiliśmy USG na Łuckiej - 130 zł, nie ma tam niestety 3D, ale mamy zdjęcia i nagranie na płytkę. gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
maszka_m Re: USG-Makowski czy Osboka-Morawski 17.10.05, 09:37 Ja również jestem fanką Makowskiego. Takich lekarzy ze świecą szukać. Ciepły, cierpliwy, kontaktowy i do tego fachowiec najwyższej klasy. Żałuję, że mam już za sobą ostatnie USG w tej ciąży. Na połówkowym byłam u niego na Łuckiej, bo 3D nie było nam do szczęścia potrzebne. Koszt wizyty 130 zł + płytka z nagraniem (sprzęt podobno bardzo dobry). Odpowiedz Link Zgłoś
zumaminka Re: USG-Makowski czy Osboka-Morawski 17.10.05, 10:14 A może by tak skorzystać z wyszukiwarki ?????? Odpowiedz Link Zgłoś