ula72 19.10.05, 16:45 Czy ktoras z Was wybiera sie tam rodzic, albo ma lekarza godnego polecenia??? Mam termin dopiero na maj, ale chcialabym sie przygotowac. Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asja44 Re: Kopernika-Kraków???? 19.10.05, 22:50 Ja mam termin na pocz. marca i również myślałam o Koperniku, ale nie mam namiarów na żadnego lekarza. Spróbuję się rozeznać, jak się czegoś dowiem to odpiszę. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ulkaka1 Re: Kopernika-Kraków???? 20.10.05, 09:10 ja mam termin na 3 grudnia. Zamieżam rodzić na kopernika. Chodze do dr Pabiana. Jeszcze z nim nie rozmawiałam o porodzie. Słyszałam różne opinie na temat tego szpitala. Ale z tego co wiem w żadnym nie ma tak dobrej opieki nad dzidziusiem a dla mnie to jest najwazniejsze. Ja wyczymam te pare dni w niezbyt "eleganckich" warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
frufelek01 Re: Kopernika-Kraków???? 20.10.05, 09:50 Termin porodu mam ustalony na początek stycznia i planuje rodzić w Koperniku. Sama chodze do dr. Ludwina (niestety przyjmuje tylko prywatnie). Dobry fachowiec, rzeczowy, mozna o wszystkich watpliwościach z nim porozmawiać i o wszystko zapytać. Bardzo dobre zdanie słyszałam również o dr. Pityńskim (nie wiem czy przyjmuje na NFZ, ale prowadził ciąże znajomej z pracy i bardzo go chwaliła). Obydwaj panowie pracują w Koperniku. Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: Kopernika-Kraków???? 20.10.05, 10:08 Ja mam termin za 3 tygodnie i też zamieżam rodzic na Kopernika, cała ciąze prowadził mi dr. Krzysztof Bereza i jestem bardzo zadowolona, gość jezt naprwade w porządku, porzyjmuje w multiscanmedzie i scanmedzie. Nie wiem czy gdzieś jeszcze na NFZ, z tego co mogę wma polecić w scanmedzie można wykupić abonamet dla kobiet w ciąży- 90zł miesiecznie i w tym są wszystkie badania Usg krwi itp oraz nie ograniczona liczba wizyt u gina i internisty! Jak macie jakieś pytania to odpowiem tu albo na priva. Ania Odpowiedz Link Zgłoś