Dodaj do ulubionych

PENATEN na rozstępy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

08.11.05, 15:40
Po raz kolejny poruszam tę sprawę na forum bo wciąż jeszcze mam nadzieję... Kremu od ponad pół roku nie ma NIGDZIE. przeszukałam i przedzwoniłam apteki w warminsko-mazurskim i w łódzkim, nigdzie nie ma. z hurtowni nie sprowadzą, bo w hurtowniach tez już nie ma. na poczatku była tak mozliwosc,ze bedą zmieniać opakowanie i dlatego jest zastój, ale mineło pół roku a Penatena jak nie było, tak nie masad
Proszę Was jesli któraś gdzieś trafi na ten cudowny krem, dajcie mi znać na agikom@tlen.pl NA mnie działał rewelacyjnie!pierwszy raz użyłam go w okresie dojrzewania, kiedy bardzo szybko rosłam. Nie został nawet najmniejszy slad. Potem uzywałąm na początku ciązy bo zdązyłąm kupic kilka opakowań. ale potem juz zabrakło i teraz jestem w 9 miesiącu i zaczyna sie robic z moimi posladkami i piersiami coraz gorzej. nie jest zle, ale gdybym miała penaten...
Obserwuj wątek
    • mija4walles Re: PENATEN na rozstępy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.05, 15:42
      naprawde jest dobry przeceiz ten krem jest tak potwornie tlusty jak go
      rozsmarowywac
      • agikom do mija4walles 08.11.05, 16:18
        Mija4walles-przeciez to niechodzi o to (przynajmniej mnie) zeby Tobie było wygodnie i łatwo wsmarować krem, tylko zeby był skuteczny! A wydaje mi sie ze wlasnie w tej okropnej gestosci tkwi jego rewelacyjność: dobrze trzymasmile Ale masz rację, jest tłusty i sama nie mam siły go wsmarowywać:muszę prosić mężasmile ALE DZIAŁA A TO DLA MNIE NAJWAZNIEJSZE.
    • mik04 Re: PENATEN na rozstępy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.05, 16:00
      Czy to o to chodzi : www.aptekanowa.pl/product_info.php?
      products_id=323 ? No bo jeśli tak to to jest apetka internetowa i możesz sobie
      zamówić wink
      • mik04 O przepraszam zły link - teraz dobry 08.11.05, 16:02
        www.aptekanowa.pl/product_info.php?products_id=323
      • agikom Re: PENATEN na rozstępy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.05, 16:18
        mik04 dziekuje Ci jak nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!!!
        • magdad5 Re: PENATEN na rozstępy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.05, 16:57
          U mnie tez dzialal rewelacyjnie w pierwszej ciazy - ani jednego rozstepu juz
          zamawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka