loola3 19.11.05, 17:36 jestem w 30 tc i mój maluszek jest bardzo ruchliwy.czasami przez 1,5godz.bez przerwy daje czadu.czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: mały wiercipięta 19.11.05, 17:38 Normalne)))) Mój wierci się prawie cały czas i daje mi niewiele chwil spokoju. pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: mały wiercipięta 19.11.05, 17:58 Moja dziewczynka też ostatnio bardzo ruchliwa się zrobiła . Potrafi szaleć po kilka godzin bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
anna0505 Re: mały wiercipięta 19.11.05, 20:15 moje malenstwo sie jeszcze nie wiercia ale wynikajac z waszych opisow to stwierdzam ze waszym to juz sie ciasno i nie wygodnie robi i juz chca w ramiona do mamusi zycze bezbolesnego porodu Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa Re: mały wiercipięta 19.11.05, 20:36 hoho-moja mała daje mi popalić 24h/dobę... robi sobie np.,przerwy kilkunastominutowe i dalej szaleje a to już 38tc... Odpowiedz Link Zgłoś
julstu Re: mały wiercipięta 19.11.05, 23:11 myślę, ze to normalne. ja juz wprawdzie kończę bo zostały mi trzy dni do terminu, ale moja niunia wierci sie nieustannie od 16 tygodnia. wiadomo, ze poczatkowo to było tylko przyjemne łaskotanie, które z tygodnia na tydzień przybierało na sile i częśtotliwosci. teraz też kopie jak szalona. a słyszałam, ze przed porodem dziecko sie wycisza i wtedy kobiety odczuwają mniej ruchów - co je czasem napawa lekiem. u mnie jak kopała tak kopie, choc przyznam, ze dzisiaj faktycznie jej aktywnosć jest zdecydowanie mniejsza. nie martw sie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś