weronika5612 03.01.06, 08:31 wczoraj zrobiłam test na początku nic nie wykazał zrobiłam go jeszcze raz i wwyszły dwie kreski C-słabsza troszke T-mocniejsza nie wiem co zrobic jak powinnam postepować w tym okresie przypadał by ze jestem w 5tc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ares1976 Re: pierwsze m-ce 03.01.06, 09:04 Jeżeli są 2 kreseczki, to raczej na pewno jesteś w ciąży. Idź do ginekologa, przebada Cię rutynowo, da skierowanie na badania krwi i moczu, i zrobi usg - mnie w 6 tyg. (od daty ostatniej miesiączki) na usg widać było pęcherzyk ciążowy. Jeżeli pracujesz to na podstawie usg lekarz wuypisze Ci zaświadczenie do pracy że jesteś w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina266 Re: pierwsze m-ce 03.01.06, 09:08 Witaj.Od początku śledzę Twoje "problemy".Mam jednak wątpliwości.Napisałaś,że zrobiłaś test,na którym nic się nie pojawiło,a następnie go powtórzyłaś.Mam nadzieję,że nie na tym samym teście tylko na drugim?! Odpowiedz Link Zgłoś
ares1976 Re: pierwsze m-ce 03.01.06, 09:08 ...No a potem rutynowe wizyty u gin. co miesiąc, oraz badania krwi i moczu też co miesiąc. Wybierz dobrego gin. do prowadzenia ciąży, moim zdaniem najlepiej prywatnie - tylko wtedy badania krwi i moczu są co miesiąc płatne ok.18 zł.Dlatego po skierowanie na pierwszy duży kompleksowy komplet badań (grupa krwi i kilka innych) warto wybrac się do lekarza państwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
maliniaq Re: pierwsze m-ce 03.01.06, 09:10 wklajam to, co napisałam w innym Twoim wątku. Nie nakręcaj się dziewczyno, tylko zrób jeszcze raz test. Odpowiedz Link Zgłoś
maliniaq Re: do eweliny 266 03.01.06, 09:13 Ewelinko, ona zrobiła ten test na tym samym co przed kilkoma minutami. W innym wątku napisała: na poczatku nic nie wykazał a zrobiłam wszystko ok po kilku min na tym samym teście powtórzyłam to i po ok 1-2 min pokazały sie słabe kreski C-słabsza T- mocniejsza byłam w szoku nie docierało to do mnie nie wiem co bedzie dalej nie mówi nic rodzicom teraz musze ich przygotowac odpowiednio no więc dla mnie to raczej nie jest pozytywny wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina266 Re: do maliniaq 03.01.06, 09:16 Też tak myślę.Właśnie jej napisałam żeby zrobiła nowy test. Poczekamy na wyniki!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś