cyganka0 18.02.06, 22:18 Witam, jestem w 29tc. Do tej pory bolalo mnie pod zebrami jak lezalam na lewym boku, a wlasciwie probowalam. Teraz zaczelo mnie bolec w ciagu dnia, zaczelo to byc bolesne i nieznosnie. Czym to moze byc spowodowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agular Re: bol pod zebrami 18.02.06, 22:34 to zapewne dzidzia chce miec wiecej miejsca dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
karlis76 Re: bol pod zebrami 18.02.06, 23:15 też twierdze, że to dzidzia. Moja koleżanka miała tak samo i lekarz potwierdził, ze to dzidzia tam wskoczyła pod żeberka. Karolina i Nasze marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
cyganka0 Re: bol pod zebrami 19.02.06, 11:11 Dzieki za odpowiedz. Lekarka powiedziala ze synus ulozony jest glowa do dolu, wiec czy jest mozliwe zeby byl taki duzy? Tez tak myslalam ze to dzidzius, ale wyczytalam na forum ze to moze byc brak magnezu. Odpowiedz Link Zgłoś
fiamma75 Re: bol pod zebrami 19.02.06, 11:23 Może to być też tzw. nerwoból międzyżebrowy. Mój maluch jest zbyt mały, żeby mnie uciskać a boli strasznie (( Odpowiedz Link Zgłoś
cyganka0 Re: bol pod zebrami 19.02.06, 22:07 Czy wiesz co moze pomoc? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 Re: bol pod zebrami 19.02.06, 22:48 Tez tak mialam. POmogl niestety porod. Bol minal jak reka odjal A tak serio to macicia wywoluje nacisk na przepone, przepona na zebra i stad ten bol. A do tego rozchodzi ci sie jeszcze troche klatka piersiowa no i voila! Mi pomalgala ciepla kapiel. Dodam ze spedzalam w wannie polowe dnia przez ostatnie 1,5 miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: bol pod zebrami 19.02.06, 22:58 Ja tez tak mam. Zaczal mi sie dopiero 27tc, a ja juz w pewnych momentach wytrzymac nie moge. Tylko, że mnie boli prawa strona. Usiedziec tez dlugo w jednym miejscu nie moge. Myslalam, że pomoga mi jakies spacery albo cwiczenia ale jest tak samo. Na poczatku bolalo jak siedzialam, a teraz to juz praktycznie w kazdej pozycji. Nie zawsze ale wiekszosc dnia mnie boli. Jedyne to co wiem to nie wolno spac na tym bolacym boku. Pozdrawiam i wspolczuję, bo wiem co to za ból Odpowiedz Link Zgłoś