11.04.06, 09:40
WIelkie czekanie kiedy sie zacznie i czy bede wiedziec ze to juz.
Pozdrawiam wszystkie mamy
Obserwuj wątek
    • demarta Re: Juz 39 TC 11.04.06, 09:55
      wiem, że może czasami ciężko ci w to uwierzyć, ale tego momentu z pewnością nie
      da się przeoczyć...... uwierz w swoją intuicje i głowa do góry!!!
      • plava_katja Re: Juz 39 TC 11.04.06, 10:19
        Ja jestem na końcówce 38 tyg... i zaczynam się zastanawiać jak to będziesmile
        Stresuję się nieco, ale cóż, poród to sprawa nieunikniona smile
        Pozdrawiam wszystkie kobietki smile
    • moniak007 Re: Juz 39 TC 11.04.06, 10:26
      Nie ma takiej opcji, ze nie bedziesz wiedziala czy to juz czy jeszcze nie!
      Powodzenia
      • becik1 Re: Juz 39 TC 11.04.06, 12:55
        mam nadzieje ze bede wiedziec byłam nastawiona ze zacznie sie wczesniej a tu
        cisza dzidzi dobrze w brzuszku
        • agussam Re: Juz 39 TC 11.04.06, 14:28
          Mnie do porodu zostało 12 dni!!! Też liczyłam, że będzie on wcześniej, ale na
          razie nic się na to nie zapowiada. Wczoraj na wieczór dość regularnie twardniał
          mi brzuch i pomyślałam, że może to już...Ale obudziłam się rano i wszystko jest
          normalnie. Dobrze, że są te święta, rodzinne spotkania, może nie będziemy o tym
          aż tak bardzo myślały i zadręczały się KIEDY!!! Życzę wszystkim ciężarówkom na
          finiszu miłgo wysiadywania w te święta naszych kochanych jajeczek smile
          • malami1001 Re: Juz 39 TC 11.04.06, 16:40
            Witajciesmile również jestem w 39tc i strasznie sie już niecierpliwiesmile tak mocno
            już bym chciała mieć moją cócię na rączkach!!smile Brzuch twardnieje ale i
            odpuszczasmile Wczoraj twardniał mi 2x w ciągu godziny, ale rano nic tzn mała
            Wiktoria rozpycha się i ani myśli wychodzic na swiat!!smile
            Pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka