Dodaj do ulubionych

Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10.07.06, 12:52
rany dziewczyny jestem w 38 tyg i juz chce jest za goraco jak dla mnie juz
chce zeby moja coreczka przyszła na swiat jak czytam posty typu urodziłam to
mi sie płakac chce. sały czas mam skurcze przepowiadajace masuje brodawki
kocham sie z męzem i nic zupełnie nic. Choc boje sie bolu to chce zeby to sie
stało juz. Jak ostatnio miałam skurcze to juz sie cieszyłam ze to juz trwały
bardzo długo i myslałam ze juz a tu jednak fałszywy alarm. nawet sni mi sie
ze rodze albo urodziłam.
Obserwuj wątek
    • jogga Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 13:10
      Hejo. Ja jutro mam termin ale nic się ze mną nie dzieje. Czuję się dziś
      beznadziejnie - mam spuchniete całe ciało, stopy przypominają płetwy i w głowie
      dziwne myśli - po prostu dół. Jeśli nie urodzę do jutra to idę na wizytę do
      swojego gina sprawdzić czy z Zuzią wszystko ok. Życzę Ci szybkiego porodu i
      żebyśmy się spotkały jak najszybciej na forum Niemowlę : -) Pozdrawiam Joanna
      • dodkowska Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 13:11
        tez zycze tobie wszystkiego dobrego no i oczywiscie szybkiego rozwiązania
        • aga55jaga Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 13:14
          to jeszcze nie urodziłaś??? a tu dziewczyny już zakłady porobiły big_grinDDD

Nie martw sie na ciebie też przyjdzie pora big_grin Ale chodzenia w ciąży w taki upał
          nie zazdroszczę
    • malina222 Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 13:21
      Ja też już chcę urodzić ale nasz Bąbelek nic sobie z tego nie robismile
      Pozdrawiam!
      Malina
      • dodkowska Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 13:24
        karolcia tez nic sobie nie robi najgorsze jest to ze znajome juz porodziły a ja
        tylko zostałam teraz przed chwila urodziła nastepna i ja jestem ostatniasad
        • hoshi74 Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 13:35
          spokojnie, ostatnia to Ty nie jestes smile jeszcze nas troche tu zostalo smile
          ja jestem w 37tyg, tez mi goraco i duszno jak cholera, ale jakos jeszcze nie
          chce urodzic, wolalabym nawet przenosic troche mojego malucha,
          pozdrawiam!
          • malina222 Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 13:49
            Ja muszę jeszcze zaiweźć jutro mamę do lekarza a mama się śmieje że jakby się
            coś zaczęło to sobie podjadę samochodem te parę kroków do szpitalasmile
            • kaoli27 Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 13:59
              ja tez juz chciałabym!!

w dodatku u mnie w domu panuje wirus typu:gorączka, biegunka i wymioty
              jeszcze się z meżem trzymamy ale aż się boję, co by było gdyby...

jestem teraz w 38 tygodniu

chyba zacznę stosować jakieś przyspieszacze, masaż brodawek na począteksmile
            • aylin1 Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 14:00
              Jak ja wam zazdroszcze, że jesteście już tak blisko rozwiązania... ja mam
              termin dopiero na 16 listopada. Na samą zime. Życze wam zdrowych i ślicznych
              bobasków!!!
              • kaasma Re: 40 tydzień,termin w piątek 10.07.06, 14:07
                i też nic,skurcze przepowiadające były ale sobie"poszły"
                w dodatku mój lekarz naciskażebym jutro przyszła juz do szpitala,bo chce mi
                zrobić cięcie(ja jestem przeciwna,chce urodzić sn)-podejrzewa gestozę(mam
                obrzęki,rr dobre,białka w moczu nie ma)mówi mi też że na 99% nie urodze sama z
                powodu mojej wagi(114 kg)
                i powiedzcie mi co ja mam zrobić?
                a szyjka prawie zgładzona, skrócona i rozwarcie na 5 cm
                pozdrawiam
                • dodkowska Re: 40 tydzień,termin w piątek 10.07.06, 15:25
                  wiesz ja bym na twoim miejscu poszła do szpitala bys juz zobaczyła dzidzie a cc
                  niejest takie straszne
    • michurek1 Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 14:54
      Ja jestem w 40 tc - 3 dni do terminu i też bardzo chciałabym, żeby się już
      zaczęło. Te upały mnie wykańczają, pocę się niesamowicie i puchną mi stopy a w
      nocy nie mogę spać, ale z drugiej strony nie muszę się jeszcze martwić, że
      Oliwce wyjdą potówki. Mam nadzieję, że niebawem nadejdzie ochłodzenie i poród
      się zacznie. Nie mam pojęcia jak ja będę ubierać to dzieciątko, jak nadal
      będzie taka duchota. Wy też macie taki dylemat?
    • basia.p Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 14:56
      rozumiem cie ! jestem w 38 i tez marze zeby juz urodzic. Dzis zaczelam pakowac
      torbe. wszystko mam gotowe. nogi popuchniete ... nie wiem sama co robic ...
      chyba musimy czekac i juz! skurcze przepowiadajace mam od jakiegos czasu ale nic
      sie nie dzieje dalej. w kazdym razie zycze POWODZENIA - tobie, sobie i kazdej
      mamie ktora jest"minute" przed rozwiazaniem smile
      • mimi1980 A ja mialam termin wczoraj!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 15:09
        I nadal nic, a juz nie wytrzymuje tego upału!!!!!!!!
    • aniqa1 ojjjjj 10.07.06, 15:11
      poczekajcie dadza wam popalic jak w te upaly beda mialy kolki a wy 30 stopni i
      trzeba pare godzin nosic na rekach ja juz mam to za soba i nie chce o tym juz
      pamietac
    • ginger133 Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 15:34
      ja mam dopiero 31tc i od wczoraj modle sie o deszcz ale tak powaznie to lepiej
      jeszcze troche wytrzymac by dzieciatko sie nie meczylo w tych upalach!
      • maliniaq Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 15:43
        A ja Wam powiem jedno: narodziny dziecka to najpiękniejszy moment w życiu (dla
        mnie przynajmniej taki był) i z jednej strony Was rozumiem, że gorąco, że
        chciałybyście "już", ale z drugiej strony pomyślcie sobie, że ten cudowna
        chwila jeszcze ciągle przed Wami, że już niedługo przeżyjecie coś, czego nie da
        sie opisać słowami i porónać z żadnym innym uczuciem. I to wszystko... dopiero
        PRZED Wami. Może będzie Wam lżejsmile).
    • dodkowska Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 15:38
      i tak sie dziecko męczy w brzuchu jak sa upały
      • mirabellka26 do dodkowskiej 10.07.06, 15:57
        życzę Ci szybkiego i szczęśliwego rozwiązania, Twoja córeczka będzie miała na
        imię Karolinka-a ja mam tak na imięsmilesmilesmile
    • larenata Re: Chce już urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.06, 17:06
      A mój termin minał tydzień temu w poniedziałek i nadal czekam. W dodatku czuję
      się znakomicie i synek chyba też sądząc po tym, co wyprawia w brzuchu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka