madzienka_89 11.07.06, 11:24 robiłam test ciążowy 6 dni po stosunku i wykazał, że nie jestem w ciąży i nie wiem czy to do końca prawda..? jak myślicie..? miesiączki jeszcze nie dostałam, a w sumie to już wypadało by;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mak_22 Re: test 11.07.06, 11:32 Wiesz testy sa czule ale chyba nie az tak ))Jesli bardzo sie niecierpliwisz zrob beta - hcg ale wykrywa ciaze jesli sie nie myle tygodniowa lub dwutygodniowa wydaje mi sie ze moze troszke za wczesnie z tymi testami ale moge sie mylic ))Powodzonka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamajudo Re: test 11.07.06, 11:47 za wcześnie najczulsze testy to te 6 dni od zapłodnienia, ale przecież nie zawsze zapłodnienie następuje w tym samym dniu, co stosunek powinnaś już dostać miesiączkę? to teraz zrób drugi test albo betę - będzie bardziej wiarygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
madzienka_89 Re: test 12.07.06, 15:54 robiłam dzisiaj 2 raz test. ten również pokazał, że nie jestem w ciąży, ale okresu dalej nie mam. chyba troche sie spóźni.. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina218 Re: test 15.07.06, 15:51 czesc !! ja tez jestem tego zdania zebys zrobila BHCG jest pewniejszy od tych wszystkich testow!!ale poczekaj jeszcze troche moze ci sie miesiaczka poprostu spuznia !! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: test 15.07.06, 15:56 robiłam dwa testy z porannego moczu w 10 dniu po owulacji.Oba były negatywne.A po 9 miesiącach , 14 czerwca urodziłam Piotrusia Odpowiedz Link Zgłoś
agulka1001 Re: test 15.07.06, 18:30 okres 6 dni po uwlacji?cos to nie tak!przeciez okres przychodzi 14dni po! Odpowiedz Link Zgłoś
czekooladka Re: test 15.07.06, 18:49 Agulka, tez właśnie miałam o tym pisać. Autorka napisała ze 6 dni po STOSUNKU robiła test, a teraz ma juz dostać okres. Wiec ALBO ten test robiła z tydzień temu ALBO kochała sie 6 dni przed okresem, wiec teoretycznie w ciąży nie jest. Ale najlepiej jak odpowie nam sama autorka wątku Odpowiedz Link Zgłoś
maewcia Re: test 17.07.06, 13:00 madzienka_89 napisała: > robiłam test ciążowy 6 dni po stosunku i wykazał, że nie jestem w ciąży i nie > wiem czy to do końca prawda..? jak myślicie..? miesiączki jeszcze nie > dostałam, a w sumie to już wypadało by;] zrob sobie test z krwi, on jest bezbledny Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: test 17.07.06, 17:29 ja zrobiłam test 6 dni po..pokazął,że nie, 8 po...na nie. potem zrobiłam test 10 dni po i juz wyszły dwie piękne kreseczki Odpowiedz Link Zgłoś