smetlak 25.07.06, 22:11 Jestem w VII miesiącu,mam utrzymujące się rozwolnienie(sraczkę) Czy się niepokoić?Nigdy tak wczesniej nie miałam proaszę o doradę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draugdur Re: Rozwolnienie 25.07.06, 22:33 ja mam podobnie przetworze Ci to co mi powiedziala gin i madre ksiazki o ciazy: ciesz sie, widocznie jestes jedna z nielicznych,ktore nie maja zaparc. Jesli nie wysrywasz z siebie wszystkiego w postaci wibitnie plynnej to nie ma czym sie martwic. W skrajnych wypadkach wez wegiel. U mnie pomaga jeszcze kawalek czekolady. Osobiscie uwazam ze jesli nie przelatuje przeze mnie w tempie szybszym niz jem to jest OK. A! No i w takich wypadkach trzeba duzo pic-zeby nie odwodnic organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia84 Re: Rozwolnienie 26.07.06, 17:04 ja mam to samo... i już zaczynam sie martiwć... Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: Rozwolnienie 26.07.06, 17:12 Doral, a Ty kiedy rodzisz? DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
d.dolewska Spoko...:-D 26.07.06, 18:02 Miałam dokładnie tak samo.Raz lepiej raz gorzej-ale że tak powiem-przerób był lepszy niz przed ciążą. A czasem to ledwo do WC dobiegałam...To dość długo trwało.Ale ostatecznie skończyło się na początku lipca.Teraz jest normalnie-ale bez przegięć w druga stronę(co mnie cieszy). Pozdrawiam, Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
d.dolewska Re: Spoko...:-D 26.07.06, 21:35 Na jutro mam termin Czyli koniec 40 tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Spoko...:-D 26.07.06, 21:43 to znaczy,ze sie czyscisz przed porodem Odpowiedz Link Zgłoś
zuza8 Re: Spoko...:-D 27.07.06, 17:50 Czy któraś z Was jeszcze boryka się z tym problemem??? Odpowiedz Link Zgłoś
d.dolewska Re: Spoko...:-D 27.07.06, 18:44 No właśnie nie-skończyła mi się biegunka na poczatku lipca.Teraz jej nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
dorak8 poważne pytanie! 27.07.06, 18:13 Czy te co mają sraję to łykacie żelazo??? Odpowiedzcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martusss1 Re: poważne pytanie! 27.07.06, 18:39 A ja nie moge sie wysrac od 5 dni- i nie wiem,co jest lepsze!?A malo nie zjadlam przez te 5 dni )) Odpowiedz Link Zgłoś
claudia84 Re: poważne pytanie! 27.07.06, 21:16 Ja brałam żelazo, 3 dni temu je odstawiłam, ale jak na razie biegunka utrzymuje się nadal. Odpowiedz Link Zgłoś