aneta-mama Re: przeciw mdłościa dobry prenatal !!!!! 06.09.06, 20:23 a mnie nie słózył(nasilone mdłosci i wymioty) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: przeciw mdłościa dobry prenatal !!!!! 06.09.06, 20:38 Właśnie chciałam napisać,że preparaty witaminowe nasilają mdłości i wymioty, Więc porada niezbyt trafna. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi1910 Re: przeciw mdłościa dobry prenatal !!!!! 06.09.06, 20:46 ja do tej pory jak biorę go na czczo to przez kolejna godzinę staczam walkę ze zbliżającym się pawiem a to już 37tc. nie polecam na mdłości...fuj Odpowiedz Link Zgłoś
saga761 A ja popieram! 06.09.06, 21:01 Zgadzam się. Prenatal z dodatkiem imbiru i innych składników ziołowych u mnie się sprawdził. Stosuje się go podczas posiłku lub bezpośrednio po nim. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
betti23 Re: A ja popieram! 06.09.06, 23:12 ja poprostu prenatal stosowalam zawsze wieczorkiem tuz przed snem-rano moze faktycznie powodowac mdlosci-u mnie tak bylo na poczatku-wiec racze przestawic sie na noc i problem z glowy Odpowiedz Link Zgłoś