malgosiek2 19.09.06, 08:53 Polecam. Zamiast tworzyć nowe wątki odnośnie imion forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12924 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka55 Re: Forum o Imionach 19.09.06, 09:45 wiem wiem tam tez zadałam pytanie,ale to forum jest mało popularne i chciałam jeszcze zasiegnac opini na c.i.p bo tu mnóstwo kobitek zaglada Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Forum o Imionach 19.09.06, 10:57 Oj to jesteś w duuuużym błędzie. Forum o imionach jest dość popularne i zawsze tam jest spory ruch. To,że tu wszyscy zakładają wątki o wszystkim w czym zaśmiecają forum nie zanczy,że co drugi wątek ma dotyczyć imion. Wem,ze marudze i się czepiam. Ale po to forum o imionachz ostało stworzone aby tam zasięgnąć opinii i rady odnośnie imiom właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Forum o Imionach 19.09.06, 15:49 Popieram bardzo! I dziwię się,że panie moderatorki nie usuwają tych wątków o imionach, skoro są takie nadgorliwe w stosunku do innych wątków nietematycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Forum o Imionach 25.09.06, 00:11 Droga Ariano Nie chcemy usuwac tych wątków, musimy je natomiast przenosić na inne forum - aktualnie to "specjalistyczne" o imionach. Wcześniej był to "Salon". Jednakże takie przenosiny to dłuższa procedura... więc proszę, nie dziw się, że takie wątki wiszą tutaj przez pewien czas, zamiast zostać natychmiast przeniesione na inne forum. Usunąć bowiem wątek, czyli wysłać go w kosmos bliżej nie określony to byłoby dla nas najprostrze i naszybsze rozwiązanie. Nie chcemy jednak i nawet nie możemy czynić tego ot tak samowolnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Forum o Imionach 19.09.06, 16:03 A Ty Małgosiek znowu robotę moderatorską odwalasz Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Forum o Imionach 25.09.06, 00:12 I bardzo jestem wdzięczna Gosi za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: Forum o Imionach 28.09.06, 09:02 Gocha co tam, pousuwajmy to wszystko co tu nie pasuje co tam będziemy przeosic? po co? Odpowiedz Link Zgłoś