mikka07 21.09.06, 20:11 Do przeczytania przez te nasz sfiksowane, rozkapryszone lale uważające, że świat kręci się wokół ich macicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin120 Re: Rodzić na Haiti 21.09.06, 22:57 Przykro czytac takie teksty. Jednak bieda jest wszedzie a szczegolnie w "cieplych krajach" gdzie zyje sie z dnia na dzien i jakos to leci. Moj znajomy kubanczyk pytal mnie dlaczego jest tak zimno {+25 sierpniowy wieczor w Kanadzie} odpowiedzialem, ze jest cieplo wrecz upalnie to mi powiedzial, ze on juz woli wrocic do swojej lepianki na kubie bo tu nieprzezyje. Jedni wybieraja proste zycie i proste rozwiazania inni wola "cos miec w zyciu" tylko ktora droga jest wlasciwa? Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia79 Re: Rodzić na Haiti 21.09.06, 23:07 Witaj, Jak dzisiaj przeglądałam te zdjęcia to momyślałam podobnie. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Rodzić na Haiti 21.09.06, 23:53 Tak to jest. Jedne walcza zeby moc rodzic godnie, inne o elementarna opieke zdrowotna i o zycie...smutne. Ale wcale sie tym kobieta nie dziwie, ze wola rodzic na macie, w domu, z opieka matrony, liczac pocichu, ze ta 1 z 20 to nie bedzie ona... Odpowiedz Link Zgłoś
nadijja Re: Rodzić na Haiti 22.09.06, 17:17 rozkapryszone lale??ciekawe jak ty się głupia będziesz zachowywać przy porodzie Odpowiedz Link Zgłoś