xx2004 03.10.06, 12:01 Witam, chciałabym zapytac czy znacie jakies metody planowania płaci. Czy w ogóle są takie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Metody planowania płci 03.10.06, 12:15 tak, na dziewczynkę to pod koniec stosunku trzeba serdecznie westchnąć...na bliźniaki - trzeba robić przez kalkę, a na różnej płci przez guzik z dwoma dziurkami...polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
anneczka78 Re: Metody planowania płci 03.10.06, 12:16 Ponieważ nie zastosowałam żadnego z tych obrządków, to wnoszę, że będzie chłopiec. Czyż nie? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
mmaadzia Re: Metody planowania płci 03.10.06, 12:19 Chyba nie ma żadnej metody, natura sama wie, a wszelkie bzdury o ciepłym bądź zimnym prysznicu przed stosunkiem to chyba przesądy. (chłopcy są ponoć ciepłolubni, dziewczynki odwrotnie) u mnie się nie sprawdziło mam dwóch synów. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.k1 Re: Metody planowania płci 03.10.06, 12:23 Ten wątek przewija się średnio co dwa dni. Wrzuć do wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina_sn Re: Metody planowania płci 03.10.06, 13:06 Plemniki z chromosomami Y (chłopczyki)są szybsze ale krócej żyją niż chromosomy X dlatego duże prawdopodobieństwo na chłopca jest tuż po owulacji, natomiast na dziewczynkę nawet trzy dni przed (potrafią przeżyć do 72 godzin). Na pewno to nie jest regułą ale u mnie się sprawdziło... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia67 Re: Metody planowania płci 03.10.06, 13:32 Nie ma metody na płeć, wszystkie są skuteczne jak w rosyjskiej ruletce albo synek albo i nie temat był już omawiany tu : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=49475475&a=49477007 Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Metody planowania płci 03.10.06, 13:41 w usa jest w sprzedaży zestaw "zrób sobie chłopczyka", "zrób sobie dziewczynkę". w zwstawie znajduje się prcyzyjny termometr, do tego jest ksiażeczka, co jeść na dziewczynkę, co na chłopca. kuracja to koszt od 200 do 450 dolców. w razie niepowodzenia podobno oddają kasę. te zestawy można kupić w necie, nazywają sie gen select. ale to oczywiście kolejna bujda i sposób na zarabianie pieniędzy nie do końca uczciwie, no bo jak się nie zna 100% sposobu, to sprzedaje się tylko złudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Metody planowania płci 03.10.06, 14:08 Biorąc pod uwagę rachunek prawdopodobieństwa i zwrot kasy w wyniku pomyłki, to i tak złoty interes. Że też jeszcze w Polsce ktoś na to nie wpadł! Odpowiedz Link Zgłoś