kat121 11.11.06, 10:51 mam pytanie bo trochę się martwię wokoło pępka zrobiła mi się sina skóra nie wiem czy to jest powód do niepokoju podobno w ciąży skóra na brzuchu ciemnieje ale chyba nie w taki sposób dodam że jestem w 27tc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: siniak wokół pępka 11.11.06, 11:07 ja rowniez mam wokol pepka sina skore, ale to raczej nie zasinienie tylko wlasnie tu najwiecej barwnika sie zbiera! tak sie czasem dzieje, i uwierz nie tylko my tak mamy badz spokojna! ja mam juz to od jakiegos 18tygodnia, albo i wczesniej! Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: siniak wokół pępka 11.11.06, 20:02 to normalne zniknie po porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
ciociajadzia1 Re: siniak wokół pępka 11.11.06, 20:22 hej! Ja jestem 2 miesiace po porodzie i do tej pory mam ciemniejsza skóre wokól pępka. Pytalam zaraz po porodzie poloznej ktora odbierala moj porod i ona powiedziala ze raczej nie zniknie do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: siniak wokół pępka 11.11.06, 20:46 Zniknie, zniknie... Ja dodatkowo miałam brązowy pas przez środek brzucha, wygłądałam bardzo śmiesznie! Odpowiedz Link Zgłoś