Dodaj do ulubionych

leki a ciąża

IP: *.* 27.12.01, 21:46
W I trymestrze ciężko chorowałam, brałam leki "dozwolone" w ciąży ale zamartwiam się czy dzidziuś będzie zdrowy, może któraś z Was miała podobny problem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: leki a ciąża IP: *.* 28.12.01, 09:30
      Czesc,Na pewno Malenstwo bedzie zdrowe, nie martw sie.Zobacz na tym forum list"Do bioracych leki w ciazy - cos na pocieche"pisany przez Anke mame Julki.Moze znajdziesz na tej liscie swoje lekarstwa ?Just
    • Gość: guest Re: leki a ciąża IP: *.* 29.12.01, 19:54
      Wioletto,Będąc w 1. m-cu ciązy zachorowałam na zapalenie oskrzeli i przyjmowałam antybiotyk wyłączony z serii "dozwolone". A dlaczego przyjmowałam, bo nie wiedziałam, ze jestem w ciąży. Zabrzmi to zaściankowo (dodam przy tym, że mam 30 lat), ale byłam już zmęczona robieniem testów, z których nic pozytywnego dla mnie nie wynikało.Przez pierwsze 3 miesiące przyżywaliśmy horror. W końcu, po kolejnym "wywiadzie środowiskowym" usłyszłam "na pani miejscu spałbym spokojnie. Wszystko rozwija sie prawidłowo".I śpię spokojnie. Chociaż zdaję sobie sprawę, ze nigdy nic nie wiadomo. Jednak nie karmię siebie czarnymi wizjami.Maluszek od 6 dni cudownie baraszkuje w maminim brzuszku, a kolejne USG potwierdziło, że, jak na takiego szkraba, wszsytko zgodnie z planem.Tak więc głowa do góry !!!!pozdrawiam serdecznie beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka