Gość: ali IP: *.* 28.01.02, 08:49 Moze ktos wie gdzie w Warszawie robia USG 3D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia22 Re: USG 3D IP: *.* 28.01.02, 22:19 Chyba nikt nie robi takiego badaniaEwentualnie może chodzi ci o jakieś inne, bo jakoś sobie nie wyobrażam badania w 3D.Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaL Re: USG 3D IP: *.* 28.01.02, 22:20 Takie badanie na pewno jest, polecam www.3dsono.com, gdzie można obejrzeć zdjęcia z USG 3D, ale nie wiem czy w Polsce ktoś to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gusiak Re: USG 3D - gdzie w Poznaniu IP: *.* 29.01.02, 09:04 Słyszałam o USG w trójwymiarze, podobno efekt jest rewelacyjny - widzialam tylko zdjęcia w jakimś piśmie o dzieciach (już teraz nie wiem, czy to było "Dziecki", "Twoje Dziecko" czy "Rodzice"). Chciałabym zobaczyć mojego Malucha na takim ekranie, ale nie wiem, gdzie w Poznaniu wykonuje sie takie badanie i ile ono kosztuje.Może któraś z Was wie?BuziakiGusiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzi Re: USG 3D IP: *.* 30.01.02, 20:27 Słyszałam, że dr Roszkowski w swoim gabinecie w Al. Solidarności ma sprzęt, ale nie bardzo chce robić 3D, bo nie bardzo mu się opłaca. Ale sprawdź może.Magdzi Odpowiedz Link Zgłoś