Dodaj do ulubionych

Wózek dla malucha

02.12.06, 11:45
Witam,

rodze w styczniu i własnie zamierzam dokonac zakupu wózka. I tu jak zawsze
parę dylematów. Potrzebuje wózek uniwersalny tak by go miec do 3-4 roku
dziecka. Czy mozecie mi poradzić zakup wożka- jakiegi i dlaczego. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • karolcia9931 Re: Wózek dla malucha 02.12.06, 11:47
      ja mam 3 kołowy el-jota tagget jest fajny wygodny a wybrałam go dlatego bo mi
      sie podobają 3 kołowce a na Quinny nie starczyło nam pieniędzy
      • gabinkasok Re: Wózek dla malucha 03.12.06, 09:20
        polecam peg-perego
    • malgosiek2 Re: Wózek dla malucha 03.12.06, 09:33
      Polecam do tego celu forum"Wózki dziecięce"
      Od tego ono jest.
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
      • benignusia Re: Wózek dla malucha 03.12.06, 13:13
        polecam wózek woyager 005 deltim!!naprawde super sie
        sprawdza!!www.deltim.com.pl/voyager005.htm na pbraku jest spacerówka.dla
        mnie było wazne zeby nie był bardzo ciezki(jak tako)i zeby mial dobrą
        amortyzacje-i ma.jest dobrze osłonięty i da sie raz da wpakowac do auta.naprawde
        polecamwink
        • laur18 Re: Wózek dla malucha 03.12.06, 17:41
          Ją osobiście nie polecam /nie kupiłabym nigdy trzykołowca. Wygląda -bez urazy jak inwalidzki
    • mimarika Re: Wózek dla malucha 03.12.06, 19:05
      trzykołowiec...wyglądfa fajnie, ale tak się zastanawiam, jak go pchac po
      schodach? Jak ze schodów spowadzać? na schodach są do wózków specjalne
      podjazdy. I tak - dwa tylne koła elegancko jadą po podjeździe, a przednie
      średnie - łup,łup,łup po schodach...Moja koleżanka ma 3-miesięczną córcię. Z
      wyglądu podobał się Jej trzykołowiec, więc go kupiła, ale w ubiegłym tyg
      zmieniła ze względu na trudności na schodach. A zapłaciła ów pojazd prawie 3
      tys.Poza tym stwierdziła,że jest mało zwrotny i ciężki. Dlatego posłucham jej
      porady i mimo fajoskiego wyglądu zrezygnuję na rzecz wygodysmile)
    • aagutka25 Re: Wózek dla malucha 03.12.06, 19:11
      czesc. My zdecydowalismy sie na Volanta 3. Na początku byłam przeciwna 3-
      kołowcom ,ale mnie mąż przekonał. Stoi juz wózeczek w domu,ale jeszcze nie ma
      pasażera. Tak jak sobie po domku jeżdże to wsyztsko ok: bardzo fajnie sie
      prowadzi i wydaje sie byc stabilny. Jednakże wsyztsko okaże się "w praniu". W
      sumie ten wózeczek polecił nam znajomy który prowadzi sklep z wózkami i sam
      taki używa dla swojej pociechy, więc pewnie jest ok. Pozdrawiam
      • martala3 Re: Wózek dla malucha 03.12.06, 19:37
        My zdecydowalismy się na wózek implast driver 3 XL. Wiele czytałam na temat
        wózków i wszyscy bardzo go zachwalali. Jedyna wada to to iż jest trochę ciężki.
        Nasza dzidzia rodzi się w styczniu i lekki wózek (te lekkie tylko są na małych
        kółkach)ponoc nie zdałby egzaminu na śniegu. Jest to trzykołowiec.
        pozdrawiam

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20070111/dt/7/k/52f8/preg.png
        • agakapalka Re: Wózek dla malucha 03.12.06, 19:51
          Mieliśmy bartatinę plus firmy Jedo. Super!!! A teraz spacerówkę x-landera x1.

Aga, mama Zuzi
      • agamama123 Re: Wózek dla malucha 03.12.06, 21:19
        Ja nie widzę problemu ze schodami a trójkołowcem - zarówno trójkołowca jak i
        czterokołowcza poprostu sprowadzałam na tylnych kołach (i nie wyobrażam sobie
        innego sposobu - bo jak? dziecko ma jechać głową w dół???) a w górę właśnie na
        tych tylnych kołach ale wciagałam - gwarantuję zdecydowanie to wygodniejsze niz
        wpychanie wózka pod górę.
        A wózek który mogę polecić to Quinny Speedi - ma gondolkę, spacerówke, fotelik.
        p[rowadzi sie jak bajeczka, zwrotny, lekki, wygodny dla dziecka, mały po
        złożemiu...ma same zaletysmile
        • nunik Re: Wózek dla malucha 03.12.06, 23:02
          A ja polecam zwykły wózek wielofunkcyjny z duzymi kołami i przekładaną raczką
          słuzył przez dwa lata a potem dziecko nie chciało już wózka wolało własne nogi.
          Tani stał na klatce i nikt go nie ukradł.
          • figrut Re: Wózek dla malucha 04.12.06, 01:15
            Popieram nunik. Mam wielofunkcyjny. Był bardzo tani w porównaniu z resztą
            "markowych". Wózek ma przekładaną rączkę, usztywnioną wkładkę-nosidełko, folię
            przeciwdeszczową schowaną za zamkiem w budce, łatwo się pierze, ma duże koła,
            wielki kosz na zakupy i ma to co najważniejsze - mniejsze prawdopodobieństwo, że
            ktoś mi go zwinie przy najbliższej okazji, bo niewiele na kradzionym, tanim
            wózku zarobi smile
            • ancysia3 Re: Wózek dla malucha 04.12.06, 09:50
              Ja również polecam wózki wielofunkcyjne z gondolą dla niemowlaczka, a później
              spacerówką dla większego dzidziusia. Prowadzę sklep dziecięcy i obecnie np. u
              mnie super sprzedają się wózki firmy ROAN. Na trzykołowce jest obecnie moda, ale
              nie są one tak wygodne w prowadzeniu jak czterokołowce. Fajnie też sprzedają się
              wózki MIKADO OX-FORD (coś w rodzaju Implasta). Obecnie wyprodukowali
              czterokołowca na paskach i jest bardzo wygodny. Jest kilka podobnych modeli
              wózeczków różnych firm.Wszystko zależy od gotówki sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka