Dodaj do ulubionych

brak zarodka

13.04.07, 18:40
Pusty pęcherz płodowy a obecnie jestem w 6 tygodniu ciąży.Czy ktoś się z tym
spotkał.Lekarz powiedział ,że mam narazie się nie martwić.Proszę o szybką
odpowiedz bo nie mogę spac spokojnie.
Obserwuj wątek
    • ja.jagna Re: brak zarodka 13.04.07, 18:42
      nie na kazdym sprzecie mozna w tak wczesnej ciazy zobaczyc bicie serduszka,
      musisz czekac, ale bedzie dobrze, juz niejedna dziewczyna na forum byla w
      identycznej sytuacji
      • groszek28 Re: brak zarodka 13.04.07, 20:00
        nie denerwuj się, może owulację miałaś później niż myślisz, w związku z czym
        ciąża jest młodsza i dlatego zarodek sie nie ujawnił jeszcze, moze sprzet kiepski.
    • smigi2 Re: brak zarodka 13.04.07, 20:31
      oj, mozliwe.
      wlasnie wczoraj przezylam horror, jeden lekarz na usg zobaczyl pusty pecherz
      plodowy, bhgc tez nie wysoka jak na 6 tydzien wiec mnie wyslal na lyzeczkowanie.
      pojechalam wiec do szpitala a tam zobaczylam sama BIJACE SERCE, wiec jest to
      mozliwe!!!
      a wedlug OM to 6 tydzien
      • agnieszka2211 Re: brak zarodka 13.04.07, 20:36
        jak to mozliwe, ze w 6tc wyslal na lyzeczkowanie??? szok! Ja bylam w 6tc i fakt
        bylo serducho, ale lekarka mowila, ze to wczesnie i moze nie byc widac.
        Najlepiej pierwsze USG w 7/8tc. Ja bylam wczesniej, bo jestem po 1 poronieniu
    • ania.silenter spotkał się, moja starsza córka raczyła się 13.04.07, 20:40
      objawić w 7 tcsmile. Teraz ma 3 lata i podaje mi kanapki do łóżkawink bo wczoraj
      złamałam nogęsad.
    • bialka Re: brak zarodka 13.04.07, 20:43
      Ten sam problem, a teraz moje puste jajo płodowe: 9 miesięcy, słodko śpi. Zależy
      o d lekarza, sprzętu, czasem owulacja się przesunie. U mnie po tygodniu, u
      innego lekarza, na innym sprzęcie byla mała klucha i bijące serducho. Ale
      tydzień oczekiwania to istny horror. Przy czym po tej feralnej diagnozie lekarz
      powiedział, że cuda się zdarzają i z tego może będzie porządna ciąża, ale on by
      jednak nie miał nadzieii. Nie martw się, tak bywa na początku. Powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka