anna2709 13.04.07, 18:40 Pusty pęcherz płodowy a obecnie jestem w 6 tygodniu ciąży.Czy ktoś się z tym spotkał.Lekarz powiedział ,że mam narazie się nie martwić.Proszę o szybką odpowiedz bo nie mogę spac spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.jagna Re: brak zarodka 13.04.07, 18:42 nie na kazdym sprzecie mozna w tak wczesnej ciazy zobaczyc bicie serduszka, musisz czekac, ale bedzie dobrze, juz niejedna dziewczyna na forum byla w identycznej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
groszek28 Re: brak zarodka 13.04.07, 20:00 nie denerwuj się, może owulację miałaś później niż myślisz, w związku z czym ciąża jest młodsza i dlatego zarodek sie nie ujawnił jeszcze, moze sprzet kiepski. Odpowiedz Link Zgłoś
smigi2 Re: brak zarodka 13.04.07, 20:31 oj, mozliwe. wlasnie wczoraj przezylam horror, jeden lekarz na usg zobaczyl pusty pecherz plodowy, bhgc tez nie wysoka jak na 6 tydzien wiec mnie wyslal na lyzeczkowanie. pojechalam wiec do szpitala a tam zobaczylam sama BIJACE SERCE, wiec jest to mozliwe!!! a wedlug OM to 6 tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka2211 Re: brak zarodka 13.04.07, 20:36 jak to mozliwe, ze w 6tc wyslal na lyzeczkowanie??? szok! Ja bylam w 6tc i fakt bylo serducho, ale lekarka mowila, ze to wczesnie i moze nie byc widac. Najlepiej pierwsze USG w 7/8tc. Ja bylam wczesniej, bo jestem po 1 poronieniu Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter spotkał się, moja starsza córka raczyła się 13.04.07, 20:40 objawić w 7 tc. Teraz ma 3 lata i podaje mi kanapki do łóżka bo wczoraj złamałam nogę. Odpowiedz Link Zgłoś
bialka Re: brak zarodka 13.04.07, 20:43 Ten sam problem, a teraz moje puste jajo płodowe: 9 miesięcy, słodko śpi. Zależy o d lekarza, sprzętu, czasem owulacja się przesunie. U mnie po tygodniu, u innego lekarza, na innym sprzęcie byla mała klucha i bijące serducho. Ale tydzień oczekiwania to istny horror. Przy czym po tej feralnej diagnozie lekarz powiedział, że cuda się zdarzają i z tego może będzie porządna ciąża, ale on by jednak nie miał nadzieii. Nie martw się, tak bywa na początku. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś