suicydologia 26.05.07, 17:29 poród czy karmienie piersią?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliegianni Re: co jest gorsze??? 26.05.07, 17:38 Nie da sie odpoweidzieć bo dla wielu mam karmienie to cudowne przeżycie dla innych koszmar, tak samo poród. Ja miałam cc więc poród wspominam ok, karmienie było na początku koszmare- bóle zgryzionych sutków, potem uciążliwe- dieta, a wreszcie kusiło mnie żeby zadbać o zrujnowany biust. Karmiłam 4 miesiące, miałam słaby pokarm wię na 8 karmień jedno było naturalnme. Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Porod 26.05.07, 17:56 Poczatkowy bol piersi i sutkow szybko mija i napewno nie boli tak jak skurcze porodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga głupie pytanie 26.05.07, 18:08 chociaż ponoć nie ma głupich pytań tylko głupie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
kika53 Re: co jest gorsze??? 26.05.07, 19:56 Porod jest gorszy w trakcie,a karmienie po..kiedy w miejscu dawnych piersi pojawiaja sie dwie nalesniko-skarpety;| Odpowiedz Link Zgłoś
kkatarynka Re: co jest gorsze??? 26.05.07, 20:00 porod wg mnie jest na granicy bolu niedowytrzymania, a z karmieniem nie mialam najmniejszych problemow - zero - ani ciut nie bolalo, brodawki nie pekaly, nic , a nic. Dla mnie opowiesci o bolu karmienia to opowiesci ksiezycowe. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co jest gorsze??? 26.05.07, 22:13 wszystko jest przerazające i nie do wytrzymania ;/ porod robi miazge z podwozia karmienie z gory nalesniko-skarpety ech zycie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
anula_c Re: co jest gorsze??? 27.05.07, 08:48 Mnie szwagierka strasznie nastraszyla odnosnie karmienia. Porodu sie tak nie balam jak kamrienia piersia. Urodzilam - bylo ciezko, za to karmienie super Mialam dwa dni kryzysowe, ale szybko minely. Karmilam 14 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
walczakowa3 Re: co jest gorsze??? 27.05.07, 08:57 sory ale to troche głupue pytanie .Co gorsze? no pwenie że poród!!!karmieie to dla mnie czysta przyjemnośc Odpowiedz Link Zgłoś