gosiaaa 28.05.07, 11:25 Witam od tygodnia dokucza mi okropny ból krocza, troche pochodze i zaraz mnie pobolewa, co to moze byc czy to cos groźnego, czy macica sie rozciąga. Czy ktos tak miał, dzis dzwonie do lekarza. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamari1 Re: Ból krocza - 14 tydzien... 28.05.07, 11:53 moze spojenie łonowe sie rozchodzi? Idz do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
ebenark Re: Ból krocza - 14 tydzien... 28.05.07, 12:26 Ja też miewam takie bóle , pytałam lekarza, kazał odpoczywać, brać no-spe i Magnez B6. Zauważyłam ze dostawaalm je po dłuższym chodzeniu, bieganiu(jak sie przebiegłam do autobusu itp., chodzeniu na wysokim obcasie, dźwiganiu-musisz uważać na to). Przechodza po paru dniach i wracaja znów. Odpowiedz Link Zgłoś
k-s-k Re: Ból krocza - 14 tydzien... 28.05.07, 13:05 to moze byc calkiem normalne parcie dziecka na Twoj kregoslup, co powoduje bole w roznych czescich ciala (np. krocze, noga reka), sposobem na taka dolegliwosc jest jak juz napisano no-spa, lezenie z nogami do gory (wyzej serca), masaz brzuszka (trzeba to robic tak, by dziecko zmienilo pozycje) albo przedwczesne rozwieranie sie szyjki macicy, na wszelki wypadek zglos sie do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
michola1 Re: Ból krocza - 14 tydzien... 28.05.07, 14:37 W moim przypadku taki ból powodują żylaki krocza niestety Od 25tc biorę Detralex. Idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś