anecik3 Re: boje sie.... 19.06.07, 11:59 jestem w 11 tygodniu ciazy i wlasnie wczoraj wrocilam z 3 dniowego pobytu w szpitalu,mialam silne bole podbrzusza,przed wypisem do domu lekarz zrobil mi usg i stwierdzil ze wszystko jest wporzadku...a moze bylo wporzadku bo dzisiaj zauwazylam ze wydziela mi sie sluz o takim dziwnym ciemno-brazowym zabarwieniu i bole podbrzusza mam tez..boje sie strasznie ( przed 6 tygodniami lezalam 5 dni w szpitalu ,mialam lekkie plamienia ,naszczescie wszystko sie dobrze skonczylo).Nie chce odrazu leciec z tym do lekarza,moze niepotrzebnie narazie panikuje,ale dziewczyny tak starsznie sie boje,czy na barwe sluzu moze tez wpylywc to co konsumujemy?moze to glupie pytanie ale poprostu staram sie jakos pocieszyc i uspokoic Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: boje sie.... 19.06.07, 12:31 ja na twoim miejscu pojechałabym znowu do szpitala.Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
mizz Re: boje sie.... 19.06.07, 12:31 Z tego co wiem, to na kolor śluzu nie wpływa to co jemy, dlatego proponuję, żebyś jednak skontaktowała się ze swoim lekarzem. To nie kwestia zawracania mu głowy, tylko Twojego zdrowia i dziecka. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: boje sie.... 19.06.07, 12:35 Moim zdaniem powinnaś skonsultować się z lekarzem.Ja miałam bardzo podobną sytuację i dlatego cały czas biorę kaprogest w zastrzykach i siedzę w domu.Każdy ciemny śluz należy skonsultować z lekarzem.Bez paniki, spokojnie, ale naprawdę trzeba.Tu chodzi o życie malucha i trzeba o to dbać.Niech mają Cię za panikarę.Jak u mnie pojawiły się takie plamienia to dziewczyny z forum o niepłodności natychmiast wytłumaczyły mi, żeby nie patrzeć na to co o mnie pomyślą tylko natychmiast uciekać do szpitala.Tak zrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
anecik3 Re: boje sie.... 19.06.07, 14:36 dziekuje Wam dziewczyny!! Jutro skonsultuje sie z moim lekarzem,bede przez to napewno spokojniejsza i mam andzieje ze nadal wszystko bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
bobimax Re: boje sie.... 19.06.07, 15:04 a czemu nie dzisiaj. w tym okresie liczy się każdy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: boje sie.... 19.06.07, 15:18 ja też tak myślę, że powinnaś dzisiaj.Bez zastanowienia pojechałabym do szpitala.Lekarz mi tłumaczył, że liczy się nawet każda godzina i nie powinno się zwlekać.Teraz doszłam do wniosku, że wolę spanikować niż czekać.Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
qonewa Re: boje sie.... 19.06.07, 16:17 Dziewczyny mają rację, jedź do szpitala! Odpowiedz Link Zgłoś
monika7920 Re: boje sie.... 19.06.07, 16:20 bym pojechała do szpitala, ja jak miałam plamienia (około 10tc), to po wyjściu ze szpitala kazali leżeć plackiem przez jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
anecik3 Re: boje sie.... 20.06.07, 12:30 wszystko jest dobrze z czego sie bardzo ciesze,sluz o brazowym zabarwieniu jak do tej pory wiecej sie nie pojawil,uffff...moja dzidzia ma 41 mm i podczas badania Usg podobno ruszala nozka ,czego ja tak zbyt dobrze nie widzialam,dziewczyny tak sie ciesze ze wszystko jest wporzadku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: boje sie.... 20.06.07, 12:32 To bardzo dobra nowina.Ja miałam mieć dzisiaj usg genetyczne i przełożyli na jutro, więc teraz ja się denerwuję jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś