Dodaj do ulubionych

boje sie....

19.06.07, 11:49
Obserwuj wątek
    • anecik3 Re: boje sie.... 19.06.07, 11:59
      jestem w 11 tygodniu ciazy i wlasnie wczoraj wrocilam z 3 dniowego pobytu w
      szpitalu,mialam silne bole podbrzusza,przed wypisem do domu lekarz zrobil mi
      usg i stwierdzil ze wszystko jest wporzadku...a moze bylo wporzadku bo dzisiaj
      zauwazylam ze wydziela mi sie sluz o takim dziwnym ciemno-brazowym zabarwieniu
      i bole podbrzusza mam tez..boje sie strasznie ( przed 6 tygodniami lezalam 5
      dni w szpitalu ,mialam lekkie plamienia ,naszczescie wszystko sie dobrze
      skonczylo).Nie chce odrazu leciec z tym do lekarza,moze niepotrzebnie narazie
      panikuje,ale dziewczyny tak starsznie sie boje,czy na barwe sluzu moze tez
      wpylywc to co konsumujemy?moze to glupie pytanie ale poprostu staram sie jakos
      pocieszyc i uspokoic
      • marta76 Re: boje sie.... 19.06.07, 12:31
        ja na twoim miejscu pojechałabym znowu do szpitala.Trzymam kciuki.
      • mizz Re: boje sie.... 19.06.07, 12:31
        Z tego co wiem, to na kolor śluzu nie wpływa to co jemy, dlatego proponuję,
        żebyś jednak skontaktowała się ze swoim lekarzem. To nie kwestia zawracania mu
        głowy, tylko Twojego zdrowia i dziecka.
        Powodzenia.
      • ewsien79 Re: boje sie.... 19.06.07, 12:35
        Moim zdaniem powinnaś skonsultować się z lekarzem.Ja miałam bardzo podobną
        sytuację i dlatego cały czas biorę kaprogest w zastrzykach i siedzę w
        domu.Każdy ciemny śluz należy skonsultować z lekarzem.Bez paniki, spokojnie,
        ale naprawdę trzeba.Tu chodzi o życie malucha i trzeba o to dbać.Niech mają Cię
        za panikarę.Jak u mnie pojawiły się takie plamienia to dziewczyny z forum o
        niepłodności natychmiast wytłumaczyły mi, żeby nie patrzeć na to co o mnie
        pomyślą tylko natychmiast uciekać do szpitala.Tak zrobiłam.
        • anecik3 Re: boje sie.... 19.06.07, 14:36
          dziekuje Wam dziewczyny!!
          Jutro skonsultuje sie z moim lekarzem,bede przez to napewno spokojniejsza i mam
          andzieje ze nadal wszystko bedzie dobrze
          • bobimax Re: boje sie.... 19.06.07, 15:04
            a czemu nie dzisiaj. w tym okresie liczy się każdy dzień.
            • ewsien79 Re: boje sie.... 19.06.07, 15:18
              ja też tak myślę, że powinnaś dzisiaj.Bez zastanowienia pojechałabym do
              szpitala.Lekarz mi tłumaczył, że liczy się nawet każda godzina i nie powinno
              się zwlekać.Teraz doszłam do wniosku, że wolę spanikować niż czekać.Naprawdę.
              • qonewa Re: boje sie.... 19.06.07, 16:17
                Dziewczyny mają rację, jedź do szpitala!
    • monika7920 Re: boje sie.... 19.06.07, 16:20
      bym pojechała do szpitala, ja jak miałam plamienia (około 10tc), to po wyjściu
      ze szpitala kazali leżeć plackiem przez jakiś czas
      • polpotworek Re: boje sie.... 19.06.07, 16:58
        Zadzwon lub jedz do lekarza.
        • anecik3 Re: boje sie.... 20.06.07, 12:30
          wszystko jest dobrze z czego sie bardzo ciesze,sluz o brazowym zabarwieniu jak
          do tej pory wiecej sie nie pojawil,uffff...moja dzidzia ma 41 mm i podczas
          badania Usg podobno ruszala nozka ,czego ja tak zbyt dobrze nie
          widzialam,dziewczyny tak sie ciesze ze wszystko jest wporzadku!!!!!
          • ewsien79 Re: boje sie.... 20.06.07, 12:32
            To bardzo dobra nowina.Ja miałam mieć dzisiaj usg genetyczne i przełożyli na
            jutro, więc teraz ja się denerwuję jak diabli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka