kasia3111 20.06.07, 13:02 Jak znosicie upały? i jak sobie z nimi radzic pod koniec ciazy? Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siasiunia1 Re: Ciąża w upały 20.06.07, 13:10 wiatrak, chlodna woda w prysznicu z opcją na mgiełke, woda z lodem i cytryną do picia, chlodna woda w misce do moczenia nóg .. jeszcze dobry jest wyjazd na dzialeczke poza miasto gdzie wogóle jest troszke chłodniej Odpowiedz Link Zgłoś
gizmaaa Re: Ciąża w upały 20.06.07, 13:56 Chyba zastosuje dzisiaj tą chłodną miskę z wodą Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: Ciąża w upały 20.06.07, 14:20 jest super bo nogi przestają byc tez spuchnięte Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Ciąża w upały 20.06.07, 14:23 Pierwsze dziecko urodziłam we wrześniu- upały prawie do końca. siedziałam w cieniu i robiłam sobie okłady (głównie na nogi) z ręcznika zmoczonego chłodną wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: Ciąża w upały 20.06.07, 14:26 a mnie nic nie pomaga na te spuchnięte nogi...dostałam od lekarza nawet proszki na poprawę krążenia, ale ani naprzemienny prysznic z ciepłej i zimnej wody ani zimna woda w misce ani leżenie z nogami do góry(( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Ciąża w upały 20.06.07, 14:36 Tak całkowicie opuchlizny się nie da zniwelować, zniknie po porodzie. Ale chodzi o przyniesienie sobie jakiejś ulgi. Odpowiedz Link Zgłoś