pe_rla 07.08.07, 20:51 Witam Istnieje duże prawdopodobieństwo ze jestem w ciązy ( nie potwierdzone zadnymi badaniami) ale zafarbowałam dzisiaj włosy. Czy to może zaszkodzić ciąży?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: farbowanie a ciąża-Wyszukiwarka,bo temat 07.08.07, 20:52 omawiany średnoo raz na dwa tyg. szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=farbowanie&forum=585&A_szukaj=temat&ile=20&sort=data_desc &ktory=2 Odpowiedz Link Zgłoś
tonya Re: farbowanie a ciąża 07.08.07, 20:58 Albo zblondziała bo pytanie jak od typowej blondynki Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico to pytanie tak jak nick autorki 08.08.07, 08:13 to jedna z wielu perel na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 Re: farbowanie a ciąża 08.08.07, 00:30 to wszystko zależy od stopnia owego prawdopodobieństwa. ile konkretnie %?? i jak oszacowałaś je? i na jakiej podstawie? podaj zakres procentowy owego prawdopodobieństwa, a ja Ci powiem, jakie jest prawdopodobieństwo, że czemuś zaszkodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: farbowanie a ciąża 08.08.07, 00:35 jeżeli jestes rasistka i w dodatku ufarbowałas sie na brąz to możesz mieć kłopot Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszekxx Re: farbowanie a ciąża 09.08.07, 12:27 nabijacie się z tych pytań o farbowanie włosów a ja pytałam moja ginekolog i ona nie radziła mi na razie farbować (5 tc). Takie jesteście pewne, ze ta chemia i smród którym oddycha się podczas farbowania nie maja wpływu na płód ??? Myślę, że lekarz jednak trochę więcej wie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek227 Re: farbowanie a ciąża 09.08.07, 12:38 nie zalecane jest farbowanie w I i III trymestrze. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: farbowanie a ciąża 09.08.07, 12:52 a czemu? ja farbowalam w I, II i zamierzam przed porodem zrobić pasemka zeby ładnie wyglądac jak będzie mnie rodzina odwiedzac. Lekarka mi powiedziala ze bez problemu wlosy mozna farbowac (mimo ze sie nawet nie pytalam - zaśmiała się) jedyne co moze byc zle to dziwny kolor wlosow przez hormonony oraz ze zapach farby + mdłości to mieszanka wybuchowa. zresztą to było juz napisane w tylu wątkach ze trudno się nie nabijac w setnym. Odpowiedz Link Zgłoś