katka21 22.08.03, 16:34 Były urodziny kuzynki i tak sobie piłam szampana aż zobaczyłam że wypiłam ponad pół butelki poczułam jak wstałam Co o tym myślicie? dodam że w ciąży czasem napiłam sie piwa szampana czy wina ale nie wjakichs przesadnych ilościach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelix Re: Piłam alkohol w 35 tyg 22.08.03, 18:23 po prostu upilas dziecko i tyle... mialo kaca przez nastepny dzien bo jego watroba nie pracuje tak jak doroslego czlowieka... wplywu na niego miec to nie bedzie gdyz w 35tym tygodniu dziecko jest juz uksztaltowane... oczywiscie to tylko moja opinia... Odpowiedz Link Zgłoś
nika28wawa Re: Piłam alkohol w 35 tyg 22.08.03, 18:32 Nie było to rozsądne co? Dbaj o siebie, dbając o siebie dbasz o dzidzie i o jej przyszłość. Pamiętaj o tym. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
katka21 Re: Piłam alkohol w 35 tyg 22.08.03, 18:56 ojojj wiem biedny mały dzieciaczek miał kaca no cóż już tak nie zrobię ale dzieki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
maja252 Re: Piłam alkohol w 35 tyg 22.08.03, 19:38 Hej)) Mam nadzieje że dobrze sie bawiłaś ...dziecku na pewno nic nie jest od tego szampana ...a tobie też sie cos od życia nalezy wkońcy ciąza to 9 miesiecy poswiecen dla innej istotki..wiec uważam ze ten jeden raz ci sie należało..pozdrawiam cie serdecznie ....nie zagryzaj sie wkońcu nie spiłaś sie wódką do nieprzytomnośći.....a przecież szampan nie ma w sobie aż tyle % pozdrawiam maja i 24tydź brzusia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazacharska Re: Piłam alkohol w 35 tyg 22.08.03, 19:36 Nie przejmuj się. Szampan dobrze robi kobietom w ciąży hehe. Upiłaś trochę maluszka, może następnym razem poprzestań na 2 kieliszkach, ale nie ma powodu do paniki sądzę. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś